Bilde av stue og kjøkken med spiseplass

Eventyrlig fritidsbolig i Sør-Odalen.

Her unngår gjestene å bo oppå hverandre. 

Da familiegården i Sør-Odal brant ned ønsket de tre søsknene og mor å gjenoppbygge boligen til et sted hele familien kunne treffes og slappe av sammen. Sør-Odal hadde alltid vært stedet de samlet seg, og dette ønsket de å fortsette med.

De bestemte seg for å bygge opp igjen boligen med stort fellesområde for kjøkken og stue, men også soner hvor hver familie kunne trekke seg tilbake. Det var også ønskelig med god plass til gjester uten at noen skulle føle at de gikk oppå hverandre. 

(Se bildeserie/video nederst på siden).

Bilde av Tom Erik Lystad
Tom Erik har jobbet tett sammen med Nordbohus Kongsvinger for å få fritidsboligen slik han og hans to søstre og mor ønsket den.

Ønsker man å få utløp for energi kan man ta seg en tur ut i motstrømsbassenget som finnes i fellesområdet. Der finner man også jacuzzi og utgang til terrassen. Dørene ut til terrassen er foldedører slik at man kan åpne opp og få større romfølelse. 

Bilde av vannstråler i jacuzzi
Deilig med et bad mens man ser på vær og vind utenfor. 

Det har vært et privilegium for Nordbohus Kongsvinger å få jobbe sammen med familien på dette prosjektet, og vi håper at boligen kan samle familien i mange år fremover. 

Har du en hus- eller hyttedrøm du ønsker å realisere? Ta kontakt med oss for en hyggelig boligprat. 
 

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18