Nærmest et mirakel

I blant har man englevakt og litt flaks.
Her gikk det virkelig bra!

-Ulykke på E6: -MC fører sendt til A-hus

Dette kunne man lese om på Glåmdalen på nett 19. juni i år. Ulykken var mellom tre biler og en motorsykkel. MC føreren var ved bevissthet, men kritisk skadet.

Heldigvis var ikke fører så alvorlig skadet som først antatt. Men hvordan gikk det etterpå?

Det er en blid og kjekk kar som møter oss i døra sammen med kona, Eva. MC føreren heter Espen Overn og de har nettopp overtatt sitt nye hus på Skarnes i Sør-Odal, bygget av Nordbohus Kongsvinger. Espen hadde englevakt den dagen i juni og lite kan vitne om ulykken som kunne fått et mye verre utfall.

Bilde av Eva Carstens-Overn og Espen Overn
Eva og Espen. 

Men Espen og Eva er i sluttfasen av husbygging sammen med Nordbohus Kongsvinger, og fra sykehus-sengen sender Espen en e-post til byggleder Frank Holthe. Han informerer om at det blir forsinkelser fra deres side med kjøkkenmonteringen som de hadde selv valgt å montere og installere. Hadde Frank noen som kanskje kunne hjelpe til med dette? På administrasjons-møtet i Nordbohus Kongsvinger er alle enige om at kunden må få hjelp.

Bilde av Tomas Persson
Tomas Persson - Nordbohus Kongsvinger AS.

Snekker Tomas Persson blir øremerket for denne oppgaven, men ser raskt at det burde være to mann på kjøkkenet for å bli ferdig i tide. Daglig leder, Per Gunnar Gjermshus, tar oppgaven på strak arm og hopper i arbeidsbuksene. Sammen får de montert kjøkkenet og unngår forsinkelser i prosjektet. 

Per Gunnar Gjermshus
Daglig leder Per Gunnar Gjermshus

Det er et gledelig møte mellom Per Gunnar, Espen, Eva og Frank på kjøkkenet i det ferdige huset på Skarnes. Praten går lett, og Per Gunnar er glad for at kundene er fornøyd med det nye huset og ikke minst kjøkkenet! 

Og vi er veldig glade for at Nordbohus Kongsvinger kunne gi en hjelpende hånd i en kritisk situasjon.