Kundetilpasset klassiker - Orion

Skallet kjenner man igjen, men innmaten er byttet om. 

Da Marlin Therese og Tomas skulle bygge hus falt valget på typen Orion. En herskapelig bolig som byr på mye armslag. Paret ønsket derimot ikke planløsningen i en standard Orion. De ønsket å ha de fleste soverommene i underetasjen og fellesområder som kjøkken og stuer i øvre plan slik at den fantastiske utsikten de har i Gullbekkbakken kommer til sin rett. 

Bilde av huseiere
Tomas og Marlin Therese er veldig fornøyde og stolte av sin Orion. Det synes vi de har all grunn til å være. 

Løsninger de selv hadde jobbet frem etter familiens behov ble sendt til Nordbohus sine arkitekter i Trondheim som prosjekterte og produserte arbeidstegninger. Akkurat denne muligheten til å påvirke planløsningen var viktig for Marlin Therese og Tomas i valg av husleverandør. 

Les mer om hvordan du kan lage planløsning for huset ditt. 
Ja - du kan endre på et hus fra Nordbohus

En annen viktig ting var at de ønsket å gjøre en god del egeninnsats på huset. Tomas viste seg å være en meget dyktig håndverker som i utførelser kan måle seg med de profesjonelle.

Han satte opp grunnmur, malte, tapetserte, monterte kjøkken, stod for design og utførelse av begge baderom samt gulvlegging i hele huset med samme strålende resultat. 

Dette nivå av egeninnsats krever god kommunikasjon og planlegging mellom våre håndverkere og byggherre. På dette prosjektet fungerte dette veldig bra.

Vi kan med trygghet si at dette huset er nok en stjerne i Orions belte ;-)


De dyktige snekkerne fra Nordbohus Kongsvinger på dette prosjektet var Kristian Aanerud og Martin Karlsen.
 

Bilde av Kristian Aanerud og Martin Karlsen
Kristian setter inn skyvedør til walk-in closet. Vi skjønner godt at lærling Martin har fått Orion som nytt favoritthus.