Illustrert bilde av eneboligen Vennlig

En sjelden mulighet i Øvrebyen i Kongsvinger!

Eneboligen Vennlig er en allsidig bolig med en rekke attraktive egenskaper. Hovedetasjen byr på et romslig kjøkken med god plass til et spisebord. Herfra er det kort vei til både stuen og den romslige verandaen, som er perfekt for avslapning. Hvis solen skinner på den andre siden av huset, finner du også en stor uteplass der.

Eneboligen Vennlig er spesielt designet for en skrå tomt, med inngangen plassert i sokkeletasjen. Her finner du et komplett sett med fasiliteter, inkludert et moderne bad, vaskerom og tre komfortable soverom. I hovedetasjen vil du oppdage en elegant stue, et velutstyrt kjøkken, et ekstra bad og et ekstra soverom. Uansett hvor du ønsker å bo, gir Vennlig deg en praktisk og innbydende løsning.

Pris inkluderer tomt, graver, tilknytningsgebyr og avgifter.

Boligens kvaliteter

Utvendig kledning
1 strøk grunning + mellomstrøk. Kledning med mellomstrøk bør, for å få en ferdigbehandlet overflate, påføres minimum 1 strøk etter montering. Dette må gjøres for å dekke kappflater, spikerhull, eventuelle ujevnheter og riper påført under montering. Etterbehandlingen bør skje så snart som mulig og senest innen 2 år etter montering.

Fliser på gulv i bad og entre.

Våtromsvinyl Tarkett i vaskerom.

Hvitpigmentert eikeparkett i alle tørre rom.

Innerdører i modell Sletten fra Bygg1, ytterdør i modell Lillehammer.

Overflate vegg baderom
Fibo baderomspanel - Fortissimo kolleksjonen inneholder en mengde forskjellige dekorer og flis-størrelser. Fibo veggpanel kan trygt benyttes i våtrom som krever et produkt som er godkjent i.h.t. våtromsnormen og som monteres raskt og enkelt uten bruk av membran. Kontakt din forhandler for detaljer og ditt ønskede valg i sortimentet.

Overflate vegg tørre rom
Sparklet og malt gipsplate. Sparklet og malt gips gir en flott og heldekkende hvit overflate som du vil sette pris på i mange år. Et eksklusivt og populært valg. Her kan du kombinere med ulike farger, og gjerne med tapeter også om du vil (mot tillegg).

Innredning
Vi samarbeider med HTH, Sigdal og JKE, og sammen har vi laget innredningspakke for kjøkken, bad og garderobe. Det er ikke tegnet egne kjøkkentegninger til hvert hus, fordi vi vet at hver enkelt kunde ønsker å designe sitt optimale kjøkken sammen med våre leverandører. I innredningspakken til hvert hus er det forsøkt beregnet tilstrekkelig midler til kjøkken, bad og garderobe slik det fremstår på de fargelagte plantegningene på vår nettside. Besøk våre kjøkkensentre og design det kjøkken du ønsker i din nye bolig.

Ildsted
Peisovn type Contura 510. Contura 510 er en klassisk peisovn med stort frontglass og en praktisk sokkel med dør. Denne peisovnen tar liten gulvplass og passer godt både i hjørnet, på rettvegg og fritt i rommet. Luftspyling av glassene og et lyst brennkammer gir et ekstra delikat flammebilde.

Himling hele boligen
Sparklet og malt gips i himling
Sparklet og malt gips gir en flott og heldekkende hvit overflate som du vil sette pris på i mange år. Et eksklusivt og populært valg.

Nøkkelinformasjon

Priser
8 490 000
Antall rom
5
Adresse
Lavettvegen, 2213 Kongsvinger
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
1
Antall ledige
1

Ta kontakt for mer informasjon

Bilde av boligrådgiver Tore Fløiten hos Nordbohus Kongsvinger
Tore Fløiten
Boligrådgiver
970 37 483
Meld interesse her
Bilde av boligrådgiver Tore Fløiten hos Nordbohus Kongsvinger
Tore Fløiten
Boligrådgiver
970 37 483
Nordbohus Kongsvinger AS
Telefon
Adresse
Kongevegen 86, 2211 Kongsvinger

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18