Illustrert bilde av hustypen Varig

Austmarka - porten til Finnskogen

Austmarka tilbyr et rikt kultur- og friluftsliv. Det arrangeres Austmarka Marken hvert år, og bygda kan skilte med eget musikkorps, sangkor og håndverkslag. Austmarka beskrives som porten til Finnskogen så her vil naturopplevelsene stå i kø. For jegere og fiskere er området et paradis. Er man glad i mosjon finnes det en mengde turstier å velge mellom, og på vinterstid finner du godt med oppkjørte skiløyper.

Adkomst til området, fra Kongsvinger - følg Masterudvegen (E16) mot Austmarka. Sving til høyre inn på Finnskogvegen (202).

Varig er en arealeffektiv bolig som er designet for å vare livet ut. Med alle funksjoner på ett plan, passer Varig like godt gjennom småbarnsperioden som i pensjonisttilværelsen.

Sorte detaljer rammer inn Varig og gir boligen et tidsriktig uttrykk. Varig er en bolig som skiller seg ut, men som likevel passer naturlig inn i nabolaget.

Generøse vindusflater i takhøyde fyller kjøkkenet, stua og gangen med lys. Den mønte himlingen skaper en luftig romfølelse og en inspirerende atmosfære. Fra spisestuen går du rett ut på den romslige terrassen, hvor årets fineste dager kan nytes til det fulle.

Boligens standarder

Utvendig kledning
Standardvalg, 1 strøk grunning + mellomstrøk
Kledning med mellomstrøk bør, for å få en ferdigbehandlet overflate, påføres minimum 1 strøk etter montering. Dette må gjøres for å dekke kappflater, spikerhull, eventuelle ujevnheter og riper påført under montering. Etterbehandlingen bør skje så snart som mulig og senest innen 2 år etter montering.

Terrassedekke
Standardvalg. CU-impregnert terrassedekke
Terrassebord CUIMP Terrassebordene leveres med avrundede kanter. Impregneringen bidrar til at terrassebord får økt levetid. CUIMP er beregnet til bruk over bakkenivå. Et forholdsvis rimelig, men trygt og tradisjonelt valg.

Overflate gulv yttergang
Black Riven Slate fra Designflooring.
Høytrykksoverflaten er dobbelt så tykk som på vanlige laminatgulv, og ideell for alle hjem og områder med stor trafikk og høy slitasje.

Overflate gulv tørre rom
Standardvalg. 15 mm 1-stavs eikeparkett
1-stavs parkettgulv med mindre naturlige fargevariasjoner og små kvister. Gulvet er hvitlasert og med matt lakk. Et tidløst gulv for tørre rom som kan kombineres med gulvvarme

Overflate gulv baderom
Standardvalg. Keramiske fliser på gulv i våtrom

Overflate vegg baderom
Standardvalg. Baderomsplater
Fibo baderomspanel - Fortissimo kolleksjonen inneholder en mengde forskjellige dekorer og flisstørrelser. Fibo veggpanel kan trygt benyttes i våtrom som krever et produkt som er godkjent i.h.t. våtromsnormen og som monteres raskt og enkelt uten bruk av membran. Kontakt din forhandler for detaljer og ditt ønskede valg i sortimentet.

Overflate vegg tørre rom
Standardvalg. Sparklet og malt gipsplate
Sparklet og malt gips gir en flott og heldekkende hvit overflate som du vil sette pris på i mange år. Et eksklusivt og populært valg. Her kan du kobinere med ulike farger, og gjerne med tapeter også om du vil (mot tillegg).

Hoveddør
Standardvalg. Hoveddør fra Swedoor eller Bygg1.
Innerdør
Standardvalg. Slette innerdører fra Swedoor eller Bygg1.
Innerdørene er enkle/slette dører med malt overflate. En funksjonell dørløsning som dekker ditt grunnleggende behov og passer til innredningen i de fleste hjem.

Innredningspakke bolig
Nordbohus samarbeider med HTH og Sigdal, og sammen har vi laget innredningspakke for kjøkken, bad og garderobe. Det er ikke tegnet egne kjøkkentegninger til hvert hus, fordi vi vet at hver enkelt kunde ønsker å designe sitt optimale kjøkken sammen med våre leverandører. I innredningspakken til hvert hus er det forsøkt beregnet tilstrekkelig midler til kjøkken, bad og garderobe slik det fremstår på de fargelagte plantegningene på vår nettside. Besøk våre kjøkkensentre og design det kjøkken du ønsker i din nye bolig.

Ildsted
Standardvalg. Peisovn type Contura 510.
Contura 510 fra Varmefag er en klassisk peisovn med stort frontglass og en praktisk sokkel med dør. Denne peisovnen tar liten gulvplass og passer godt både i hjørnet, på rettvegg og fritt i rommet. Luftspyling av glassene og et lyst brennkammer gir et ekstra delikat flammebilde.

Himling hele boligen
Standardvalg. Sparklet og malt gips i himling
Sparklet og malt gips gir en flott og heldekkende hvit overflate som du vil sette pris på i mange år. Et eksklusivt og populært valg.
I møte med vår selger kan du i tillegg endre på selve huset, og gjøre det både større og mindre. I tillegg kan du få tilgang på langt flere valgmuligheter innen tilvalg.

Bilde av Tore Fløiten
Tore Fløiten
Boligrådgiver
970 37 483
Nordbohus Kongsvinger AS
Telefon
Adresse
Kongevegen 86, 2211 Kongsvinger

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18