Med over 20 års fartstid i Nordbohus Kongsvinger

Helsvensk lag med lang fartstid i Nordbohus Kongsvinger

Vi har fem snekkere fra Sverige hvorav tre har vært med på laget i over 20 år. To av dem, Henrik Laack og Patrick Løvberg, traff vi nylig i Utsiktsvegen på Kongsvinger hvor de akkurat nå setter opp et stort flott Orion-hus.

Fasadebilde av hustypen Orion
Orion er et veldig populært hus. Henrik og Patrick har satt opp flere av denne hustypen.

Både Henrik og Patrick bor i Torsby kommune og kjører ofte sammen til og fra jobb. – Vi er faktisk fire snekkere fra Torsby som var så heldige å komme inn hos Nordbohus omtrent samtidig, for et par tiår tilbake, sier Henrik. De to er samstemte, for begge uttrykker at det å dagpendle går helt fint så lenge man trives på jobb, og det gjør vi alle, sier de.

1730871912747.jpg
Dette huset på Roverud har også Patrick og Henrik bygd. Lyst til å se hvor fint det ble innvendig? Klikk på linken: https://bit.ly/2l5lHU0

Det er en grunn til at vi alle har rundet 20 års ansiennitet, sier Patrick. Det handler om at Nordbohus er en trygg og god arbeidsplass. Her er det et godt arbeidsmiljø, hvor alle blir tatt med på råd og får komme med synspunkter. Det er høyt under taket og vi har en sjef som er flink til å feire begivenheter og finne arenaer å møtes på også utenom arbeidstid.

Patrik og Henrik på prosjekt på Roverud
Patrick og Henrik pendler fra Torsby i Sverige hver dag.  

Austmarka
Finsrud i Eidskog
Gullbekkbakken