Stortrives som lærling i Nordbohus Kongsvinger

Dyktig og lærevillig lærling!

Godkjent lærebedrift

For oss er det et samfunnsansvar å tilby gode læreplasser, sier Per Gunnar.  – Vi vet hvor viktig det er for rekrutteringen til byggfaget. Det sikrer sysselsettingen av unge arbeidstakere og ivaretar yrkesutdanningen. Hos oss er det Øivind Eriksen som er læringeansvarlig. Vi har bare gode erfaringer med å ha lærlinger med oss. De er flinke og lærevillige og har et sterkt ønske om å gjøre en god jobb, sier Per Gunnar. Målet er å ha 1-2 lærlinger til enhver tid. Akkurat nå har vi to lærlinger – Christoffer Enderud Hansen, som går inn i sitt andre lærlingeår og Martin Karlsen som begynte nå i sommer.

Daglig leder i Nordbohus Kongsvinger AS, Per Gunnar Gjermshus
Per Gunnar Gjermshus, daglig leder i Nordbohus Kongsvinger AS, mener det er et samfunnsansvar å tilby gode læreplasser.

Stortrives som lærling i Nordbohus Kongsvinger

Christoffer Enderud Hansen begynte som lærling hos Nordbohus Kongsvinger i fjor sommer og stortrives. Det første året har vært kjempespennende. Aktiviteten har vært høy og det er mange spennende byggeprosjekter på gang. Derfor jeg jeg er glad for å få læretiden min her, sier Christoffer.

Den faglige oppfølgingen kunne ikke vært bedre.  Jeg får «tenke» og løse oppgaver selv, og får alltid tilbakemelding på det jeg gjør. Det er fin læring og gir selvtillit. – Jeg vil også trekke frem det gode arbeidsmiljøet. Selv om vi snekkerlagene ikke ser hverandre daglig har vi treffpunkter hvor vi møtes – enten for faglig påfyll eller sosialt.

Christoffer og Kristian
Christoffer og mentor Kristian Aanerud på prosjekt i Bogeråsen, Kongsvinger. 

– Som lærling i Nordbohus har jeg fått være med på flere spennende byggeprosjekter, blant annet å sette opp en bolig av modellen Front i Bogeråsen, sier Christoffer. Akkurat nå holder jeg på å lekte tak i Nord-Odal (https://bit.ly/2hKCs1A)
 

Hustypen Duplo
Christoffer jobber for øyeblikket på hustypen Duplo som er en tomannsbolig. Bildet er fra prosjektet i Brurhella, Nord-Odal. (https://bit.ly/2hKCs1A )