Bilde av stue i leilighet i firemannsbolig i Eplehagen på Skarnes

Fra enebolig til leilighet - inspirasjon fra Eplehagen

Satte personlig preg på leilighet i firemannsbolig.

Da barna ble voksne og flyttet ut fant Åse Marit og Morten ut at de ikke trengte å sitte igjen med en stor og tom enebolig. De bestemte seg for å kjøpe leilighet og valget falt på Eplehagen på Skarnes - det nye boligfeltet til Nordbohus Kongsvinger.
Les mer om borettslaget Eplehagen på Skarnes
 

Bilde av dame og hund
Både to- og firbente liker seg i Eplehagen.


Boligfeltet består av en kombinasjon av fire- og seksmannsboliger. Paret kjøpte leilighet i firemannsbolig på bakkeplan. Totalt skal det bygges 4 firemannsboliger og 4 seksmannsboliger på boligfeltet. Klikk her for å se mer av Eplehagen.
 

Bilde av møblert terrasse på firemannsbolig
Romslig terrasse med god plass til flere sitte-soner. 


Siden Åse Marit og Morten kom tidlig inn i kjøpsprosessen hadde de mulighet til å oppgradere leiligheten i forhold til standard valg av materialer og farger. Med god hjelp fra datter Stine som var med og tok alle valg og farger til den nye leiligheten synes vi resultatet snakker for seg selv - lekkert! 

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18