Årets beste bedrift i Nordbohus 2018!

Årets beste bedrift i Nordbohus 2018 - Nordbohus Kongsvinger AS. Fra venstre: Halfdan Jahr, Frank R. Holte, Elaine Holmen, Per Gunnar Gjermshus, Øivind Eriksen, Tore Fløiten.
Besøk på Trapperingen sin stand under messen.
Stian R Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus AS
Besøk ute hos unike Flor og Fjære, en tropisk park med fantastisk restaurant.
Konfransierer under festmiddagen, "hurraguttene" Øystein Bache og Rune Gokstad.
Kveldens musikalske innslag kom fra ingen ringere enn Magnus Grønneberg fra CC Cowboys.

Årets beste i Nordbohus 2018!

I mai gjennomførte Nordbohus sitt Storting, som er kjedens store årlige konferanse. Her ble det delt ut priser for årets beste i Nordbohus.

Samlingen fant sted på Hotel Clarion Energy i Stavanger. I tillegg til Generalforsamling, flotte foredrag, underholdning og messe så ble de beste for 2018 hedret under festmiddagen lørdag kveld.

Hovedtema for Nordbohus Storting denne gang var digitalisering og «Forenkling i hverdagen».

- Investeringene i digitalisering gjøres for å forsterke effekten av menneskelig innsats, ikke for å erstatte mennesket, sa administrerende direktør Birger Aspaas i sitt innlegg.

Juryen hadde en utfordrende oppgave, og mange gode kandidater ble vurdert til årets priser. Kriteriene er vedtatt av styret i Nordbohus AS. I de kategoriene som krever nominasjoner, har disse kommet fra daglig ledere i Nordbohuskjeden.

Gleden var derfor stor da Nordbohus Kongsvinger ble ropt ut som årets beste bedrift 2018!  Dette er vi veldig stolte og glade for. Ekstra moro er det for oss å motta denne utmerkelsen når vi nå er inne i vårt 25.driftsår!

Utdelingen av de gjeve prisene ble foretatt av Birger Aspaas med god hjelp "hurraguttene" Øystein Bache og Rune Gokstad.

Les mer om de andre prisene og vinnerne her: https://bit.ly/2W9mccd