Stadig flere får øynene opp for høytrykksgulv

Nordbohus anbefaler Alloc. De er ekstra slitesterke, enkle å legge og produsert i Norge. Og det er ikke de eneste fordelene. Les videre og bli inspirert! 

Gulv med hvite vegger og dører rundt
Velger du høytrykksgulv sparer du både penger og tid på vedlikehold. Foto: BerryAlloc

– I dag er det nesten umulig å se forskjell på parkett og høytrykksgulv, sier Paul Petter Nyhus-Jenssen, norsk salgssjef i BerryAlloc.

Høytrykksgulv er ekstra slitesterke og krever lite vedlikehold. Sammensetningen av flere lag med impregnert trefiber og dekorfilm gjør produktet ekstra motstandsdyktig mot vann, slitasje, varme og kjemikalier. Og det er ikke de eneste fordelene:

  • Gulvtypen har en fuktbestandig kjerne som forhindrer at vannsøl ødelegger gulvet
  • Lydabsorberende underlag som demper støy
  • Hardfør overflate som gjør at gulvet holder seg like fint år etter år
  • Enkel installering
  • Glem olje og lakk – dette gulvet er vedlikeholdsfritt
  • Livstidsgaranti

BerryAlloc har lang erfaring med utvikling av den slitesterke gulvtypen som finnes i tre kolleksjoner: Grand Majestic, Grand Avenue og Original.

– Nordmenn vil ha lange, brede bord

Er du opptatt av lokalt og nordisk interiør? Gulvene til BerryAlloc er inspirert av skandinavisk design, natur og livsstil. Velg et gulv med en oljet touch for en behagelig følelse eller en dyp trestruktur for en mer livlig overflate. Eller hva med en antikk struktur inspirert av tradisjonelle tregulv?

BerryAlloc har lansert en ny kolleksjon som heter Grand Majestic med en bredde på 30 centimeter og en lengde på 240 centimeter. På grunn av de flotte dekorene og den unike størrelsen ble dette umiddelbart en suksess.

– Disse gulvene har blitt så naturtro at de er vanskelig å skille fra parkett. Bonusen er at du får et ekstremt slitesterkt gulv som aldri må etterbehandles, sier Nyhus-Jenssen. 

Han tror at mange som vurderer parkett vil få seg en positiv overraskelse dersom de går for høytrykksgulv. Og det er det flere grunner til, blant annet store formater som er helt genialt for å skape større romfølelse.

Gulv på kjøkken
Grand Majestic består av åtte flotte dekorer som er designet og produsert i Norge. De lange, brede plankene har et eksklusivt uttrykk – og de tidløse fargene gjør det enkelt å innrede hjemmet, uansett hvilken interiørstil du har. Foto: BerryAlloc.

Et stort utvalg dekorer og uttrykk

Vil du ha enda flere valgmuligheter? Gulvserien Grand Avenue fra BerryAlloc har også ekstra lange bord på 240 centimeter og en bredde på 24 centimeter. Kolleksjonen består av 22 naturtro dekorer.

– Vi satser på høytrykksgulv fordi vi ser at stadig flere velger slitesterke gulv som tåler hard bruk og som kan brukes i hele boligen sier Nyhus-Jenssen

Gulv på kjøkken
Grand Avenue består av 22 lekre dekorer. Grand Avenues spektakulære, ekstra lange bord på 2,4 meter gjør at rommet føles ekstra stort. Foto: BerryAlloc.

I den tredje serien, Original, kan du velge mellom 44 ulike gulv med tre- eller steindesign i standardstørrelse 120 centimeter lengde og en bredde på 20 centimeter. Hva med et lekkert skipsgulv eller industriell betong?

Bilde av gulv på soverom
Original-kolleksjonen har det meste. Foto: BerryAlloc.

Norskproduserte gulv med nordisk stil

Er du opptatt av lokalt og nordisk interiør? Gulvene til BerryAlloc er inspirert av skandinavisk design, natur og livsstil. Velg et gulv med en oljet touch for en behagelig følelse eller en dyp trestruktur for en mer livlig overflate. Eller hva med en antikk struktur inspirert av tradisjonelle tregulv?

Da denne flotte eneboligen i Follo ble oppført i 2020, falt valget på høytrykksgulv og serien Grand Avenue med ekstra lange og brede bord.

Bilde av gulv i stue med store vindusflater
Dekoren som er valgt i dette huset heter Champs Elysèes og har et klassisk, lyst og varmt eikedesign. Foto: Follo Bygg & Eiendom.
Bilde av gulv på kjøkken
På dette kjøkkenet kommer gulvet til å holde seg like fint år etter år. Høytrykksgulv er nemlig ekstremt slitesterke. Foto: Follo Bygg & Eiendom.
Bilde av gulv på kjøkken. Store skyvedører som slipper inn dagslys lengst frem i bildet.
Høytrykksgulv kan legges i åpen løsning i alle rom. Gulvene falmer ikke og egner seg i boliger med store vindusflater. Foto: Follo Bygg & Eiendom.

Vil du se nærmere på disse gulvene?

Besøk din nærmeste forhandler.

Finn forhandler