Spilepaneler i tre – øker boligens kvaliteter og verdi

Nordbohus anbefaler Protre. Spilepaneler er dekorativt, trendy, miljøvennlig, lunt, eksklusivt, bra for akustikken og inneklimaet, eksklusivt og øker verdien på din bolig.

Bilde av spiler

Adjektivene er lette å finne og superlativene har haglet fra interiørarkitekter, interiørbloggere og designere når det kommer til bruk av spilepanel og trespiler i interiør og innemiljøer.Først og fremst handler det imidlertid om muligheten disse produktene gir deg med hensyn til å skape dine egne uttrykk og stil i ditt interiør.

Spilepaneler har mange muligheter og fordeler

Spilepaneler kan brukes på mange forskjellige måter. Som tak og himlingsmateriale, hele eller deler av vegginteriøret, sengegavl, en «fondvegg» , bak tv`n eller rundt kjøkkenøya eller barløsningen. Mulighetene er mange og fordelene åpenbare.

Spilepaneler fra ProTre kommer i mange varianter og utførelser; Ferdig monterte spilepanelplater SOLID og SOLID PLUSS med trespiler i furu og eik i ulike overflatebehandlinger er egnet som veggdekor og gir et eksklusivt uttrykk som også passer inn i de fleste interiørstiler. Lystonet for nordiske interiør og brunbeiset for å matche en mer kontinental stil er noen av valgmulighetene du kan få.

Spilepanelsystemet EASY gir deg mulighet til lange trespiler i f.eks. høye trapperom eller i himlinger. Dette er en løsning som gir helt usynlig innfesting og mulighet for forbandte skjøter også som noen av sine fordeler. EASY STEAM er trespiler tilpasset EASY konseptet som også muliggjør spilemontasje i baderom (skal imidlertid ikke monteres i spritsoner)

Ellers så finnes nær sagt ingen begrensinger av spileprodukter når det kommer til løse spiler. De fleste treslag, overflater og lengder kan tilbys slik at vi kan skape et helt eget uttrykk og interiør for ditt prosjekt. Spilepaneler i ditt hjem har mange fordeler – at det i tillegg er trendy og dekorativt skader vel heller ikke?

Nærbilde av spiler

Sjekk ut mulighetene med trespiler og spilepaneler på www.protre.no

Finn forhandler