Spilepaneler i tre – øker boligens kvaliteter og verdi

Nordbohus anbefaler Protre. Spilepaneler er dekorativt, trendy, miljøvennlig, lunt, eksklusivt, bra for akustikken og inneklimaet, eksklusivt og øker verdien på din bolig.

Bilde av spiler

Spilepaneler er dekorativt, trendy, miljøvennlig, lunt, eksklusivt og bra for akustikk og inneklima. I tillegg øker bruk av tre i interiøret også verdien på din bolig.

Superlativene har haglet fra interiørarkitekter, interiørbloggere og designere når det kommer til bruk av spilepanel og trespiler i interiør og innemiljø.

For deg så handler det først og fremst om muligheten disse produktene gir deg med hensyn til å skape ditt eget uttrykk og stil i nettopp ditt interiør. Det være seg i eneboligen, leiligheten eller fritidsboligen.

 

Spilepaneler har mange muligheter og fordeler

Spilepaneler kan brukes på mange forskjellige måter. Som tak og himlingsmateriale, hele eller deler av vegginteriøret, sengegavl, en «fondvegg» , bak tv`n eller rundt kjøkkenøya eller barløsningen. Mulighetene er mange og fordelene åpenbare.

Spilepaneler fra ProTre kommer i mange varianter og utførelser; Ferdig monterte spilepanelplater SOLID og SOLID PLUSS med trespiler i furu og eik i ulike overflatebehandlinger er egnet som veggdekor og gir et eksklusivt uttrykk som også passer inn i de fleste interiørstiler. Lystonet for nordiske interiør og brunbeiset for å matche en mer kontinental stil er noen av valgmulighetene du kan få.

Nyheten Spilepanelene SOLID RO kommer med 9 spiler i heltre eik montert på en lydplate med svært gode akustikkegenskaper. Her får du det beste fra to verdenen; eksklusive heltrespiler og en problemløser mht dårlig lyd og klang i rommet.

Spilepanelsystemet EASY gir deg mulighet til lange trespiler i f.eks. høye trapperom eller i himlinger. Dette er en løsning som gir helt usynlig innfesting og mulighet for forbandte skjøter også som noen av sine fordeler. EASY STEAM er trespiler tilpasset EASY konseptet som også muliggjør spilemontasje i baderom (skal imidlertid ikke monteres i sprutsoner)

Det finnes nær sagt ingen begrensinger av produkter når det kommer til løse spiler. De fleste treslag, overflater og lengder kan tilbys slik at vi kan skape et helt eget uttrykk og interiør for ditt prosjekt. Spilepaneler i ditt hjem har mange fordeler – at det i tillegg gir et eksklusivt og dekorativt interiør skader vel heller ikke?

Nærbilde av spiler

Sjekk ut mulighetene med trespiler og spilepaneler på www.protre.no

Finn forhandler