Hopp til hovedinnhold
Flott hus fra Nordbohus Indre Østfold

Woodworks i Spydeberg starter opp Nordbohus Indre Østfold

Den lokale bautaen Woodworks i Spydeberg har bolighåndverket i fingerspissene og kjenner lokalområdet som sin egen bukselomme. Nå blir det tradisjonsrike selskapet ny forhandler for Nordbohus. Dermed kan alle som skal bygge hus i Indre Østfold glede seg til å få boligen akkurat slik de vil ha den.

Endelig er Nordbohus på plass i Indre Østfold!

– Vi har lenge vært oppmerksomme på Nordbohus sine flotte boliger. Her finnes det boligmodeller for enhver smak og du får kvalitet i hver minste detalj. Vi merker allerede at lokalbefolkningen har veldig trua – endelig er Nordbohus i Indre Østfold, sier salgssjef Preben Moen i Nordbohus Indre Østfold.

Sort funkishus bygget av Nordbohus Indre Østfold

Boligbyggere i tre generasjoner

Selskapet holder til i Spydeberg sentrum med ni ansatte. Her sitter tradisjonene og håndverket i veggene. Nordbohus Indre Østfold kan tilby kundene tre generasjoners erfaring og engasjement for boligutvikling.

Vi står for godt håndverk i utførelsen, og følger opp kundene tett. Boligkjøperne skal være trygge på å få gode råd, bli godt oppdatert og oppleve at de flytter inn i en bolig som svarer til det de ønsket seg. Rett og slett en solid og god leveranse, fra start til slutt, sier Preben Moen.

Boliger bygd for å vare

Som en del av en av Norges største boligleverandører med om lag 50 forhandlere over hele landet, er Nordbohus Indre Østfold i godt selskap.

Når vil du som kunde i enda større grad få være med å utforme boligen slik du selv ønsker at den skal bli. Vi får gode leverandører i ryggen og kan levere til konkurransedyktige priser, sier Preben Moen.
Moderne hus bygget av Nordbohus Indre Østfold

Klar for å oppfylle boligdrømmer

Med de første kundemøtene rett rundt hjørnet gleder de seg til å oppfylle flere boligdrømmer. Preben Moen venter økt aktivitet fremover og er klar for å bygge boliger som varer for innbyggerne i Indre Østfold.

Vi er veldig glade for å bli med på laget til Nordbohus. Boligene er helt i vår stil og selskapet er noe vi lenge har ønsket å være en del av. Nå får vi en mer forutsigbar fremtid hvor vi skal levere bærekraftige hus og boliger, avslutter Moen.

Har du planer om å bygge hus i Indre Østfold?

Vi kjenner lokalområdet godt og hjelper deg med å finne tomt og riktig hus for deg. Kontakt oss for en gratis og uforpliktende prat om din neste bolig. Du kan også ta turen innom oss i Fagerliveien 2 i Spydeberg. Vi gleder oss til å høre fra deg!