Hopp til hovedinnhold

Nordbohus Indre Østfold

Referanseprosjekt
To generasjoner boligbyggere. Et bankende hjerte for håndverk og kvalitet. Utgangspunktet er sterkt og familiært når Nordbohus Indre Østfold i Spydeberg bygger kvalitetsboliger for østfoldingene.

Med håndverk på hjertet gjennom generasjoner

Den lokale bautaen Woodworks i Spydeberg har bolighåndverket i fingerspissene og kjenner lokalområdet som sin egen bukselomme. Nå blir det tradisjonsrike selskapet ny forhandler for Nordbohus. Dermed kan alle som skal bygge hus i Indre Østfold glede seg til å få boligen akkurat slik de vil ha den.

Boligbyggere i tre generasjoner

Selskapet holder til i Spydeberg sentrum med ni ansatte. Her sitter tradisjonene og håndverket i veggene. Nordbohus Indre Østfold kan tilby kundene tre generasjoners erfaring og engasjement for boligutvikling.

Vi står for godt håndverk i utførelsen, og følger opp kundene tett. Boligkjøperne skal være trygge på å få gode råd, bli godt oppdatert og oppleve at de flytter inn i en bolig som svarer til det de ønsket seg. Rett og slett en solid og god leveranse, fra start til slutt.

Referanseprosjekter

1 / 0

Klar for å bygge hus?

Vi kjenner lokalområdet godt og hjelper deg med å finne tomt og riktig hus for deg. Kontakt oss for en gratis og uforpliktende prat om din neste bolig på . Du kan også ta turen innom oss i Fagerliveien 2 i Spydeberg. Vi gleder oss til å høre fra deg!


Sertifiseringer

Mesterbrev
Godkjent lærebedrift
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?