Hopp til hovedinnhold
To håndverkere fra TG Bygg

Våre 4 tips for renovering av bolig

Har du et hjem som ikke helt oppfyller dine behov? Ønsker du å øke verdien og funksjonaliteten til boligen din? Da bør du fortsette å lese for å få våre anbefalinger innen tjenestene rehabilitering, ombygging og tilbygg.

Velg totalentreprenør

Vi i Nordbohus TG Bygg har lang erfaring med rehabilitering og ombygging av boliger. Vår kompetanse inkluderer alt fra fasadeendringer til store ombygginger.

Renoveringsprosjekt

Vi kan hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre prosjektet, uansett om det handler om å utvide stueområdet, legge til et ekstra soverom, eller modernisere badet. Med vår kompetanse og erfaring kan du være trygg på at prosjektet vil bli utført på en effektiv og profesjonell måte.

Renovert hus

Sammen lager vi en skreddersydd plan

Vi har alltid fokus på å tilpasse våre tjenester etter kundens drømmer. Vi forstår at alle har forskjellige ønsker og behov, og vi legger derfor stor vekt på å lytte til deg og skape skreddersydde løsninger.

Selv om hvert prosjekt er unikt, har vi likevel noen generelle tips som vi vil dele med våre kunder. Når det kommer til rehabilitering, ombygging og tilbygg, kan det være lurt å:

1. Start planleggingen tidlig sammen med entreprenør

Rehabilitering av boligen kan være en stor investering, og det er viktig å planlegge godt. Hvis du ikke har en klar idé om hva du ønsker å oppnå og hvilke endringer som er nødvendige, anbefaler vi å ta kontakt med oss så tidlig som mulig for å utarbeide en god plan som tar hensyn til dine ønsker og ditt budsjett.

Renovert hus

2. Tenk langsiktig

Når du skal gjøre store endringer i hjemmet ditt, er det viktig å tenke på hvordan disse endringene vil påvirke fremtidige behov og livssituasjoner. Vi har lang erfaring med å se boligens livsløp og gir deg gjerne våre faglige råd.

3. Vær oppmerksom på energieffektivisering

Energieffektivisering er en viktig del av å rehabilitere boligen. Ved å installere isolasjon, bytte til mer effektive vinduer eller skifte ut oppvarmingssystemet, kan du spare penger på strømregningene dine og samtidig bidra til å redusere ditt klimaavtrykket.

4. Ta stilling til detaljene

Detaljer spiller også en stor rolle i renoveringsprosjekter. Valg som riktig belysning, materialer, farger og møbler er en viktig del av helheten.

Begynner du å tenke på interiøret når planløsningen er satt, kan det være vanskelig eller dyrt å forandre på det, sier Frøydis Lønning Øfeldt, utdannet i kunst og design, og salgskonsulent i Nordbohus TG Bygg.

Les interiørtips fra vår salgskonsulent Frøydis: Hvordan skape drømmehjemmet fra innsiden og ut?

5. Sjekk ut Enovas støtteordninger

Med god planlegging kan du også få støtte fra Enova til ditt prosjekt. Det er enkelt å søke om tilskudd. Ordningen krever at tiltaket må være startet, gjennomført av godkjente bedrifter og betalt av deg når du søker. Du kan søke inntil 18 måneder etter at tiltaket er gjennomført.

Tiltak du kan få tilskudd til

 • Energirådgivning: tilskudd inntil 5.000
 • Oppgradering av bygningskroppen: tilskudd inntil 150.000
 • Væske til vann-varmepumpe: tilskudd inntil 10.000
 • Vannbåren gulvvarme: tilskudd inntil 10.000
 • Akkumulatortank: tilskudd inntil 5.000
 • Bio-ovn med vannkappe: tilskudd inntil 10.000
 • Biokjel: tilskudd inntil 10.000
 • Smart strømstyring: tilskudd inntil 10.000
 • Solfanger: inntil 10.000
 • Varmegjenvinning av gråvann: tilskudd inntil 2.500
 • Balansert ventilasjon: tilskudd inntil 10.000
Hus under renovering

Vil du høre mer om mulighetene? Ta kontakt

Vi i Nordbohus TG Bygg ønsker å bidra til at de riktige valgene blir tatt og at du får et funksjonelt og estetisk hjem! Vi lytter til dine ønsker og behov, og hjelper deg med å skape den perfekte boligen for deg og din familie. Vi gleder oss til å se på mulighetene sammen med deg. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Ring daglig leder Thomas Gausvik: 481 14 989, eller send e-post til thomas.gausvik@nordbohus.no

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Drømmer du om å bygge ditt eget hjem, men er bekymret for kostnadene? Fra smart planlegging til valg av husmodell og innredning – oppdag hvordan du kan skape ditt drømmehjem uten å tømme hele bankkontoen.