Hopp til hovedinnhold
3 ansatte i Peab Nordbohus Skien

Til topps i kartlegging av Norges mest fornøyde boligkunder

Hvert år gjennomfører Prognosesenteret en omfattende kundetilfredshetsundersøkelse blant landets boligleverandører. Vi er svært stolte av å meddele at PEAB Nordbohus Skien havnet på 2. plass, med en score på hele 93/100!

Et viktig teamarbeid for tilfredse kunder

God kundebehandling og høy kvalitet i alle ledd av leveransen er en selvfølge for oss. Å havne på 2. plass i en så gjev kåring, i godt selskap med tre andre Nordbohus-forhandlere på topp 10, er en prestasjon vi er stolte av.

Tabell fra Prognosesenteret

Tabell hentet fra Prognosesenteret.

Det er kjempemoro å få denne annerkjennelsen. Vi har jobbet målrettet og setter kundeopplevelsen i fokus. Kundereisen er lang, og dette er ikke en soloprestasjon, forteller Fredrik M. Stave, boligkonsulent i PEAB Nordbohus Skien.

Noe av det viktigste for oss er nemlig å sikre at hele teamet – fra boligkonsulent og arkitekt til byggeleder og tømrerlag– kommuniserer godt og er innforstått med den spesifikke kundens ønsker. Hele teamet ser verdien i å legge det lille ekstra i den jobben som gjøres.

Fra første kundemøte til nøkkelen står i døra er det mange ting som skal klaffe. God dialog mellom salg, byggeleder og ut til kompetente tømrerlag er viktig. Her har vi gode overføringsrutiner. Alle vet at det er en kunde som trolig har gjort en av sine livs største investeringer. Vi bruker kjente lokale underleverandører som kjenner vår arbeidsmetode og vet at vi stiller krav til deres leveranse. Det oppleves trygt for kunden sier Fredrik M. Stave, boligkonsulent i Peab Nordbohus Skien.

Boligkonsulent Fredrik i Peab Nordbohus Skien

Boligkonsulent Fredrik er svært fornøyd med teamet og innsatsen som har ført til denne prestasjonen.

Vi stiller de rette spørsmålene

Noen kunder kommer til oss med en klar visjon av boligdrømmen sin. Andre starter mer eller mindre med blanke ark. Uavhengig av kundens utgangspunkt, er det vår jobb å stille de spørsmålene kunden kanskje ikke har tenkt over selv.

I kundemøtene får kunden mulighet til å fortelle om sine behov, ønsker og tanker rundt budsjett. Om kunden ønsker å gjøre justeringer på et kataloghus, eller om de ønsker å tegne drømmehuset fra bunnen av, har vi kompetansen til begge deler. Vi lytter, men stiller også de rette spørsmålene. På den måten kan kunden selv sette elementer opp imot hverandre og ta gode valg, forteller Fredrik.
Her er husene Opal og Oversikt fra Nordbohus

På Solsida Åfoss Vest har vi nylig levert disse to boligene til fornøyde kunder – varianter av kataloghusene Oversikt (t.v.) og Opal (t.h.). Her har vi fortsatt ledige tomter til salgs.

Vi er ærlige overfor kunden og vet at tidlig forventningsavklaring er nøkkelen. Hver kunde er unik og har ulike behov og prioriteringer.

Vi snakker med kundene om deres forventinger og hva som er viktig for den spesifikke kunden. Mens noen kunder er opptatt av farger, er andre mer opptatt av hvor stikkontakter skal plasseres. Det gjelder å bli kjent med kunden og forstå hva de trenger, legger Fredrik til.

Vi tilpasser oss kunden i en travel hverdag

I en digital verden som stadig utvikler seg, er vi avhengige av å møte kunden på deres premisser. Vi tilpasser våre arbeidsmetoder og tar i bruk verktøy som gjør prosessen mest mulig effektiv for kunden.

– Visualisering er noe som er mye brukt i dag. Kunden vil gjerne se boligen plassert på tomten med sol- og lysforhold. Vi ønsker gjerne å møte kundene våre lokalt, slik at vi blir litt mer kjent, men for kunder med en hektisk hverdag er Teams et godt verktøy, forteller Fredrik.

Det vi leverer er bygd for å vare

Å velge rett boligforhandler er noe av det viktigste du gjør når du skal bygge hus. Vi ønsker å være tidlig inne i prosjektene og være en sparringspartner når valgene skal tas. Vi skal stille de rette spørsmålene og lytte når kunden deler sine behov. Allerede her har du gjort ditt første gode valg.

Kundetilfredshet er noe vi hele tiden må jobbe med. Å bygge hus skal være en gøy reise. Det er vår jobb å sørge for at kunden hele tiden vet hva prosjektet vil koste og hvilket resultat de vil sitte igjen med til slutt, avslutter Fredrik.
En ansatt på byggeplass

Drømmer du også om å bygge ditt neste hjem?

Ta gjerne kontakt med boligkonsulent Fredrik for å dele dine tanker. Vi er her for å veilede deg helt i mål og gleder oss til å bli kjent med deg!

Relaterte artikler