Hopp til hovedinnhold
Oppbevaringsløsninger

Syv smarte oppbevaringsløsninger

Nordbohus gir deg muligheten til å skape et hjem som er unikt og tilpasset dine behov. Oppbevaring er en viktig del av dette, og i denne artikkelen vil vi utforske syv smarte grep du kan ta for å maksimere oppbevaringsplassen i hjemmet ditt.

1. Benytt plassen under trappa

Rommet under trappa trenger absolutt ikke være dødplass. Hva med å benytte plassen til en skrivepult som du kanskje ikke kan dedikere et helt rom til? Eventuelt få skreddersydd et skråskap for praktisk oppbevaring?

Oppbevaringsløsning under trapp

Foto: Stryntrappa

2. Oppbevaring rundt senga

For å maksimere plassen rundt sengen din, kan du vurdere å integrere skap, hyller eller skuffer som fungerer som nattbord. Dette gir deg et praktisk sted å oppbevare bøker, briller, ladere og andre nødvendigheter uten å måtte ha separate nattbord. Du kan til og med vurdere å bygge inn sengen i en plattform med skuffer under for ekstra lagringsplass til sengetøy eller klær.

Garderobe rundt seng

Foto: Brubakken Home

3. Bokhylle som romavdeler

En bokhylle kan være mye mer enn bare et sted for bøker. Bruk den som en romavdeler for å skape separate områder i åpne planløsninger. Dette gir deg en estetisk tiltalende måte å definere rom uten å måtte bygge permanente vegger. Samtidig får du et praktisk sted å vise favorittbøkene dine og oppbevare dekorative gjenstander.

Dobbeltsidig bokhylle som romavdeler

Foto: Schmidt

4. Skap med innebygd skrivepult

Et skap med en innebygd skrivepult gir deg et praktisk arbeidsområde som kan skjules når det ikke er i bruk. Dette er ideelt for hjemmekontoret ditt, og det gir deg muligheten til å holde arbeidsområdet organisert og rent.

Skap med innebygd skrivepult

Foto: Møbel-Land

5. Delikat oppbevaring i gangen

Entréen er et sted som har lett for å bli rotete. Hansker, skjerf og jakker legges fort på benkene og kommodene hvis det ikke er nok oppbevaringsplass. Sko havner gjerne hulter til bulter. Med god organisering i gangen, tilrettelegger du for en ryddig og trivelig gang.

Oppbevaring i gang

Foto: IKEA

6. Oppbevaring av leker på stuen

Vi bruker ofte mye tid på å gjøre barnerommet lunt og koselig, men i realiteten vil jo gjerne barna våre være der vi er. For å unngå at leker flyter over hele stua, eller at vi må ha store lekekasser som tar opp gulvplass, kan det være lurt å investere i et skap som er dekorativt samtidig som det kan fungere som oppbevaring for leker.

Oppbevaring av leker i stuen

Foto: Boligpluss

7. Oppbevaring i kjøkkenøya

Kjøkkenøya trenger ikke bare være et sted for å spise eller lage mat – det er også genialt å bruke til oppbevaring.

Oppbevaring i kjøkkenøya

I denne varianten av funkishuset Kvadrat har familien valgt å gå for kjøkkenskap i takhøyde og kjøkkenøy med skap for ekstra oppbevaring.

Skal du pusse opp eller bygge nytt?

Ta kontakt med din lokale Nordbohus-forhandler for å utforske hvordan du kan tilpasse disse ideene til ditt drømmehjem.

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Drømmer du om å bygge ditt eget hjem, men er bekymret for kostnadene? Fra smart planlegging til valg av husmodell og innredning – oppdag hvordan du kan skape ditt drømmehjem uten å tømme hele bankkontoen.