Hopp til hovedinnhold
Teamet i Nordbohus Indre Østfold

Nordbohus Indre Østfold: Med håndverk på hjertet gjennom generasjoner

Tre generasjoner boligbyggere. Et bankende hjerte for håndverk og kvalitet. Utgangspunktet er sterkt og familiært når Nordbohus Indre Østfold i Spydeberg bygger kvalitetsboliger for østfoldingene.

For linjene er lange hos Nordbohus-forhandler Woodworks. Her kan vi virkelig snakke om en boligbygger som kjenner sitt lokalområde godt.

Vi har holdt til her i Spydeberg-området siden min bestefar Jan Vidar Moen startet opp Entreprenør Jan Vidar Moen i 1977.Etter hvert tok faren min Vegard over. I dag driver jeg Nordbohus Indre Østfold som en del av virksomheten vår, forteller Preben Moen.
Tre generasjoner i Nordbohus Indre Østfold

Tre blad Moen jobber i dag i Nordbohus Indre Østfold. Fra venstre, daglig leder og far Vegard Moen med sønn og salgssjef Preben Moen og datter og kontormedarbeider Lea Moen. Fotomontasje.

Solide røtter i Indre Østfold

Han er i dag salgssjef i Nordbohus Indre Østfold med ni ansatte og lokaler i Spydeberg sentrum. Hos den lokale entreprenøren finner vi alt fra nyutdannede, til ringrever. Både lærlinger, faglærte tømrere og fagskoleingeniører holder «hus» her.

Hos oss finner du ansatte med over 35 år i samme selskap. Fordi vi er et godt etablert selskap med solide røtter i områder, kan du som kunde være trygg på at vi finner gode totalløsninger for deg. Vi har masse erfaringer fra tidligere prosjekter som både kommer oss og kundene til gode, sier daglig leder Vegard Moen.
Lekkert hus bygget av Nordbohus Indre Østfold

Tett oppfølging av kundene et kjennemerke

Selv om mye har forandret seg på 50 år, så går godt håndverk, kvalitet i materialene og tett oppfølging aldri av moten. Dette er suksessoppskriften for Preben Moen og hans forgjengere.

En av våre styrker er at vi følger kundene tett gjennom prosessen. Så er vi en posisjon hvor vi når ut til et bredt publikum – mange forskjellige folk tar kontakt med oss når de vil finne ut hva slags bolig som kan passe dem, sier Preben Moen.

Han viser til at de har lang erfaring med å bygge ulike boliger. Fra tradisjonelle hus til funkisboliger, som har kommet mer de siste årene.

Med Nordbohus sine boligmodeller på lager, er vi sikre på at folk vil finne noe de liker, uansett smak. Og alle boligene holder høy kvalitet, sier Preben Moen.

Trygg med lokale samarbeidspartnere

Han forteller om en arbeidsplass med fin kjemi, der yrkesstolthet løfter brystkassa. Godt samarbeid mellom ansatte samarbeider og kunder, men også lokale samarbeidspartnere, gir trygghet i leveransen.

Vi jobber blant annet med XL Bygg Knatterudfjellet i Spydeberg og flere entreprenører i nærområdet. Så du kan være sikker på at vi er tett på hele veien – fra A til Å i husbyggingen, avslutter Preben Moen.

Klar for å bygge hus?

Vi kjenner lokalområdet godt og hjelper deg med å finne tomt og riktig hus for deg. Kontakt oss for en gratis og uforpliktende prat om din neste bolig. Du kan også ta turen innom oss i Fagerliveien 2 i Spydeberg. Vi gleder oss til å høre fra deg!