Hopp til hovedinnhold
Lillo eksteriør

LILLO – boliger for en ny tid

Høsten 2022 besluttet Nordbohus Innlandet å utvikle en helt ny boligtype. Kravene i bestillingen var blant annet at den skulle være tilgjengelig, den skulle ha alle funksjoner på ett plan, den skulle være en fullverdig bolig. Økonomisk effektivitet var også sentralt, da boligen skulle være kostnadseffektiv når det kom til oppvarming. Sist, men ikke minst, skulle den nye boligtypen være økonomisk oppnåelig for mange.

Informasjon til tomteeiere/ Offentlige instanser/ andre profesjonelle aktører

Lær mer om LILLO

LILLO er utviklet av Nordbohus Innlandet og leveres av oss i Innlandet fylke samt i nedslagsfeltet til Nordbohus Romerike.

LILLO bygges delvis ved vår elementfabrikk. Byggetiden er derfor effektiv. Tid fra bestilling til overtagelse avtales i dialog med kunde/ oppdragsgiver.

For mer informasjon om LILLO - ta kontakt med Nordbohus Innlandet v/ Adm. Dir. Tor-Atle Fuglerud, tor.atle.fuglerud@nordbohus.no

LILLO leveres som eneboliger, tomannsboliger og flermannsboliger basert på samme modell. Huset har opprinnelig pulttak, men kan også leveres med saltak.

Lillo fasade

Denne boligen bidrar til å gjøre det mulig for flere å realisere boligdrømmen.

Boligen bygger på konseptet «simple living», som går ut på å ikke ha mer plass enn det du bruker, men likevel ha nok plass til det du trenger.

Boligen utnytter sitt bruksareal på i underkant av 50 m2 svært godt. Med to soverom, bad med plass for vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt utvendig bod og biloppstillingsplass, har du akkurat det du trenger for å bo komfortabelt.

Stuen i Lillo

LILLO har mange smarte løsninger som gjør den til en fullverdig bolig, til tross for størrelsen. Dette er huset for deg som vil bo nytt, moderne og kostnadseffektivt, uten unødvendig plass.

Rimelige boliger - både å kjøpe, vedlikholde og varme opp

Hensikten med LILLO var å skape en kostnadseffektiv bolig som innehar flere gode kvaliteter enn man forventer av en slik modell. Den ser bra ut, og inneholder alle grunnleggende funksjoner, selv om det er en rimelig bolig. - STIAN OLAFSEN, PROSJEKT OG UTVIKLINGSSJEF I NORDBOHUS INNLANDET.

Hva gjør denne boligen så bra?

Holder utgiftene nede

Selve hensikten, og det aller beste med LILLO, er at den er rimelig. I tillegg ser den bra ut! Boligen leveres som standard med en luft-til-luft-varmepumpe, som holder oppvarmingsutgiftene nede.

I likhet med alle våre nye boliger, selges LILLO boliger med energikarakter B. Dette gjør at boligen kvalifiserer for et grønt boliglån med lavere rente. Bra for miljøet og bra for lommeboka.

Bad

Størrelsen til en leilighet; egenskapene til en enebolig

I LILLO får du et lekkert lite hus med størrelsen til en leilighet og kvalitetene til en enebolig. I motsetning til en leilighet i et tradisjonelt leilighetsbygg, slipper du å tenke på naboer over eller under deg.

Velger du en frittstående variant av LILLO, slipper du å ha noen vegg i vegg, også. Dette gir deg dessuten muligheten til å utvide boligen senere. I tillegg får du større og bedre utearealer enn en tradisjonell leilighet ville gitt deg.

Les også: Fordelene med å kjøpe ny bolig.

Lyst og moderne

Rause vindusflater og en god planløsning gjør Lillo til en lys og åpen bolig. Utvendig skaper det skrå taket og den liggende bordkledningen et røft, moderne og organisk uttrykk som passer inn i de fleste miljøer og nabolag.

Stue LILLO

Hvem passer LILLO for?

LILLO passer for de aller fleste. Den passer for de som er ute etter en ny, moderne, arealeffektiv og funksjonell bolig som holder utgiftene nede til et minimum.

Den passer for eldre som ønsker å nedskalere fra en stor, vedlikeholdskrevende bolig, til noe enklere. Den passer også som kommunale boliger for bosetting av for eksempel flyktninger eller andre som kvalifiserer til kommunale boliger.

Kostnads- og arealeffektiviteten til LILLO gjør at den egner seg spesielt godt for førstegangskjøpere, men også for andre som ikke har mulighet til, eller ønske om å kjøpe en stor og dyr bolig. Det er mange som ikke har behov for mer areal, men som trenger en praktisk bolig på ett plan. - TOR-ATLE FUGLERUD, ADM. DIR. NORDBOHUS INNLANDET AS.
LILLO Eksteriør

En bolig med lokale røtter

Konseptet LILLO har fått navnet sitt dels fordi Lillo er et lite sted på Østre Toten. For å gjøre det enklere å huske hva konseptet er, så har vi laget dette huskeordet for LILLO;

L-av pris
I-nnholdsrik
L-okalt utviklet
L-avenergi
O-ptimal
Lillo planløsning

I mer enn 35 år har vi i Nordbohus Innlandet bygget boliger for folk i alle livsfaser. Som en lokal aktør og arbeidsgiver til over 50 egne tømrere og totalt over 70 ansatte, er vi opptatt av å tilpasse oss og forsyne markedet med gode, tidsriktige boliger. LILLO er utviklet av leder for prosjektutvikling, Stian Olafsen, i Nordbohus Innlandet AS.

Ønsker du å vite mer om LILLO?

Ta kontakt med din lokale Nordbohus Innlandet avdeling for mer informasjon. Klikk på avdelingen under:

Nordbohus møte med en kunde

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.