Hopp til hovedinnhold
Stian Olafsen

Fra drøm til virkelighet med den nyeste teknologien

I Nordbohus Romerike overlater vi ingenting til tilfeldighetene når vi skal hjelpe kundene våre med å realisere boligdrømmen. Ved hjelp av det nyeste innen teknologi på vårt felt, utvikler vi boligprosjekter som du og familien din skal ha glede av i lang tid.

Verktøy som kartlegger viktige trivselsforhold

Det er lett å tenke at så lenge du finner et hus du vil bo i, så spiller det ikke så stor rolle hvem som bygger det. Vi mener tvert imot at det er en rekke forhold som påvirker det endelige resultatet og som avgjør hvor fornøyd du blir til slutt.

Vi utvikler både eneboligprosjekter og større utbyggingsområder hvor målet for alle er å gjøre det til et godt sted å bo i mange år. Trivsel i boligen handler ikke bare om selve bygget, nabolaget eller nærheten til fasiliteter. Sol-, utsikts- og støyforhold påvirker også hvor godt du vil trives i boligen, og kan også være viktig for verdien av boligen din.

Med avanserte verktøy jobber vi sammen med deg allerede i en tidlig fase for å sikre at boligen din får en så optimal plassering som mulig.

Ny teknologi gir nye muligheter

Vår leder for prosjektutvikling, Stian Olafsen, har jobbet i bransjen i 25 år, spesifikt med prosjektutvikling de siste 12 årene. Han har merket en stor forskjell i hvordan boligprosjekter utvikles nå sammenlignet med før:

– Spesielt innenfor VR og 3D-visualiseringer har det skjedd ekstremt mye de siste årene. Nå har vi muligheten til å kunne bevege oss virtuelt rundt i boligfeltet, se sol- og utsiktsforhold gjennom dagen, og avdekke muligheter for optimalisering i tidlig fase av prosessen, forteller Stian.

Stian Olafsen

– Bruker vi det ikke, så finnes det ikke

Vi i Nordbohus Innlandet og Nordbohus Romerike er opptatt av å gi kundene våre en trygghet om at vi alltid ligger i forkant av utviklingen. – Kundene skal vite at bruker vi det ikke, så finnes det ikke, smiler Stian.

Vi tilegner oss kunnskap om det siste som skjer, slik at vi i Nordbohus Innlandet alltid har tilgang og kjennskap til det aller nyeste innen digitale verktøy som finnes i bransjen. Vi bruker 3D, VR og droner til å visualisere boligprosjektene våre på en mest mulig realistisk måte. - STIAN OLAFSEN, PROSJEKT OG UTVIKLINGSSJEF I NORDBOHUS INNLANDET
Skjermbilde av placepoint

Hjelper deg å velge den rette boligen

Placepoint er et nytt digitalt verktøy som har stor verdi for oss og kundene våre i tidlig fase.

– Både jeg og boligrådgiverne våre bruker dette i planleggingsfasen for å undersøke alt fra eier, demografi og befolkningsvekst til utredningstemaer som støy, geologi og flom. I tillegg gir det selgerne våre muligheten til å plassere boligen på tomten i kundemøte og flytte på de for å se for eksempel solforhold og utsikten på tomten ved ulike plasseringer. Dette gir kunden en trygghet om at den riktige boligen er valgt, eller hjelper de å se at det kan være en annen bolig som passer enda bedre, forklarer Stian.

Prosjektutvikling som eget fokusområde kommer kundene til gode

Nordbohus Innlandet består av fem avdelinger i Innlandet: Gjøvik, Ringsaker, Lillehammer, Vinstra og Romerike. Dette gjør at vi har mulighet til å ha ressurser som jobber spesifikt med prosjektutvikling.

– Det er en stor fordel å ha prosjektutvikling som eget fokusområde.

Det er spesielt viktig for å kunne se helheten og levere det riktige prosjektet til riktig tid i markedet. For oss er det viktig å ha denne kompetansen internt, men mange har nok ikke mulighet til å jobbe så spesifikt på ett fagfelt som det vi kan med våre fem avdelinger, forteller Stian.

Hva er de største fordelene med å velge en ny bolig i 2023?

– De tekniske kravene til en bolig i 2023 gir deg et godt inneklima og høy energieffektivitet, som igjen betyr store besparelser på sikt. Mulighetene til å «se» boligen før den bygges gjør dessuten plasseringen av drømmeboligen – og dermed også beslutningen – enklere, forklarer Stian.

Les også: Fordelene med å kjøpe ny bolig

Vi realiserer boligdrømmen for deg

Enten du ønsker å bygge en ny enebolig, fritidsbolig eller et større boligprosjekt bestående av mange hus, har vi i Nordbohus Innlandet verktøyene som trengs for å gi deg et resultat du blir fornøyd med i lang tid.

Se presentasjonen av vårt prosjekt i Hagan i Nittedal kommune

Relaterte artikler