Hopp til hovedinnhold
Samspill

Eneboligen Samspill med alt på ett plan

Familien på fire i Kongsvinger falt pladask for atriumhuset Samspill fra Nordbohus. De voksne har en fløy med soverom og bad, og i den andre fløyen er det tre soverom til barna og en ekstra stue. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen i midten gir en følelse av romslighet og samhørighet, ideelt for familien hvor de kan samles og dele øyeblikk sammen.

Familien fant sitt drømmehjem i det moderne atriumhuset Samspill. Inspirert av funksjonaliteten og estetikken til denne Nordbohus-favoritten, har familien investert i et hus som ikke bare oppfyller deres nåværende behov, men også gir rom for fremtidige behov.

Tilpasset for familiens behov

I likhet med mange andre som har valgt Samspill, ble også denne familien trukket mot den åpne stue- og kjøkkenløsningen som innbyr til fellesskap og samvær. Den skreddersydde versjonen av huset har blitt tilpasset familiens unike behov og ønsker, og resultatet er et hjem som reflekterer deres livsstil og verdier.

Samspill i grønne omgivelser

Romslig og lyst

Familien har virkelig omfavnet de store vinduene som preger Samspill-huset, og som gir rikelig med naturlig lys til alle hjørner av hjemmet. Dette skaper ikke bare en åpen og romslig atmosfære, men bringer også naturen utenfor nærmere inn i familiens daglige liv.

Romslig og lys stue

Praktisk planløsning

Eneboligen Samspill har vist seg å være en ideell løsning for denne familien på fire. Med egne soveromsfløyer har foreldrene og barna fått sin egen private sone, mens kjøkkenet i midten av boligen gir rom for både matlaging og hyggelige samtaler.

Romslig og lyst kjøkken med spiseområde

Stort og romslig bad med både dobbeldusj og badekar

Familien har tatt et dristig og moderne valg når det gjelder designet på sitt nye bad. Med en visjon om både luksus og funksjonalitet har de valgt å installere både en romslig dobbeldusj og et badekar. For å skape en helhetlig og stilig atmosfære, har de valgt store fliser både på gulvet og veggene. Denne designbeslutningen gir ikke bare et elegant og tidløst uttrykk, men gir også en følelse av romslighet til badet.

Moderne og romslig bad med dobbeldusjModerne og romslig bad med badekar

I tillegg til de flotte flisene har familien valgt sorte detaljer i baderomsdesignet. Dette moderne elementet skaper kontrast og legger til et snev av eleganse i rommet. Fra armaturene til dørhåndtakene blir de sorte detaljene et gjennomgående tema som gir badet en tidløs og sofistikert følelse.

Tilknytning til hjemmet

Familien ser for seg en livslang tilknytning til sitt nye hjem. Den gjennomtenkte tilpasningen og den moderne designen har skapt et sted hvor familiebånd kan styrkes, og hvor hvert medlem kan trives og utvikle seg.

Eneboligen Samspill har nok en gang vist seg å være mer enn bare en bolig; det er en plattform for familieliv, en ramme for minner og et hjem som vokser og tilpasser seg sammen med familien den huser.

Går du med planer om å bygge hus?

For hvert hus vi bygger, tar vi i Nordbohus med oss mange verdifulle erfaringer. Vi prater med kundene våre i ettertid for å høre om de er fornøyde med valgene de tok. Disse erfaringene deler vi med deg gjennom hele prosessen, slik at du alltid har det beste grunnlaget til å ta de rette valgene for din bolig.

Kontakt din nærmeste forhandler for å avtale et uforpliktende møte, og kom ett steg nærmere din egen boligdrøm.

Her kan du se hvor fint de har fått det:

Se husmodellen Samspill i Kongsvinger

Samspill i Kongsvinger

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Drømmer du om å bygge ditt eget hjem, men er bekymret for kostnadene? Fra smart planlegging til valg av husmodell og innredning – oppdag hvordan du kan skape ditt drømmehjem uten å tømme hele bankkontoen.