Hopp til hovedinnhold
Eneboligen Lun fra Nordbohus

Nyter hverdagen i eneboligen Lun

Da vår kunde Ann-Torill og Oddgeir skulle bygge sitt nye hjem i Kvam, ville de ha et hus de kunne bo i for alltid. Rett og slett et sted hvor hverdagene kan nytes. Kriteriene var at boligen måtte være moderne, men samtidig hjemmekoselig, og med alle de viktigste funksjonene på ett plan. Valget endte på en kundetilpasset versjon av eneboligen Lun.

Skapte drømmehjemmet i Lun

For to år siden tok Ann-Torill og Oddgeir ett av sine livs største valg: de bestemte seg for å bygge sitt eget hus i Kvam i Gudbrandsdalen. Nordbohus Innlandet avdeling Vinstra fikk oppdraget med å bygge familiens nye drømmehjem.

Paret var tydelig på hva de ønsket helt fra starten av. De ville ikke ha et typisk moderne funkishus, men heller ikke et hus i herskapelig stil. De ønsket å ha det moderne, men likevel hjemmekoselig. Etter å ha bladd gjennom huskatalogen noen ganger, kom paret fram til at de ville ta utgangspunkt i eneboligen Lun. Med noen tilpasninger ble huset akkurat slik de hadde sett for seg.

Ann-Torill bor i eneboligen Lun

En av grunnene til at Ann-Torill og Oddgeir falt for Lun var muligheten for å ha mange soverom og et eget oppholdsrom for barna nede i sokkeletasjen. De har en ungdom i hus, og ønsket å gi henne litt ekstra plass å boltre seg på. Paret er i dag veldig fornøyd med at de har fått gjort huset til sitt eget:

Man kjenner igjen Lun-huset, men vi har tegnet det om og gjort det til vårt eget. Vi tegnet hovedetasjen først og var veldig bevisste på at vi ville ha et hus vi kan bli eldre i. - Ann-Torill, kunde av Nordbohus Innlandet avd. Vinstra.
Eneboligen Lun fra Nordbohus

Lun er det vi definerer som en klassisk moderne enebolig. Huset har store, lyse oppholdsrom i begge etasjer, to bad og vaskerom med egen inngang.

Les mer om eneboligen Lun

Nyter å være hjemme

Nå har familien bodd i det nye huset sitt i to måneder. Ann-Torill forteller at det er kjempedeilig, og at de nyter å være hjemme om dagene. Selve prosessen med å bygge huset har etter deres (og naturligvis vår) mening vært utelukkende positiv:

Prosessen med å bygge hus med Nordbohus er vi veldig fornøyde med. Alt har gått på skinner. Vi er veldig fornøyde med kundebehandlingen. De har vært veldig på tilbudssiden for å tilpasse huset for våre behov. - Ann-Torill, kunde av Nordbohus Innlandet avd. Vinstra

Mange av oss assosierer det å nyte noe med å ha det komfortabelt og være tilfreds. Ofte føler vi at vi må utenfor husets fire vegger for å få de beste opplevelsene, men slik trenger det ikke være. Det er tross alt hverdager det er flest av, så hvorfor ikke bygge et hus du virkelig kan nyte hver eneste dag i? Vi i Nordbohus er her for å hjelpe deg med nettopp det! Kontakt din nærmeste forhandler for å finne ut alt om hvordan du kan bygge ditt eget hus.

Trenger du inspirasjon?

Last ned vår digitale huskatalog her

Bli med hjem til Ann-Torill i eneboligen Lun:

Bli med hjem til Ann-Torill

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Drømmer du om å bygge ditt eget hjem, men er bekymret for kostnadene? Fra smart planlegging til valg av husmodell og innredning – oppdag hvordan du kan skape ditt drømmehjem uten å tømme hele bankkontoen.