Hopp til hovedinnhold
Eneboligen Astro

Bygde moderne arkitekttegnet hus i Asker

Da familien i Asker skulle tegne drømmehjemmet sitt, valgte de å bruke husmodellen Astro som utgangspunkt. Bli med inn i det unike huset og oppdag fordelene med å ta utgangspunkt i et ferdighus når du skal tegne ditt nye hjem.
Bendik Hoff

Når vi leverer et tomt hus til kunde, er det alltid veldig morsomt og hyggelig å komme tilbake når de har flyttet inn og skapt seg et hjem, forteller Bendik Hoff, daglig leder i Nordbohus Asker og Bærum.

Åpen stue og kjøkkenløsning

– I dette prosjektet hadde vi fokus på å få utnyttet tomten og solforholdene. Kunden ønsket en stor og luftig stue med god takhøyde og mange vinduer, forteller Bendik. Det er også montert spiler i taket, noe som både er estetisk fint, men som også hjelper på akustikken i store rom.

Julepyntet stue

Med kvalitetsvinduer fra våre leverandører – selv så mange og store som disse – slipper du å bekymre deg for varmetap.

Stilrent mørkt kjøkken med gulldetaljer

Stilrent kjøkken med god oppbevaringsplass og integrerte løsninger fra vår leverandør, Drømmekjøkkenet.

Soverom med walk-in-closet

Skyvedører inn til walk in-garderobe gir en følelse av luksus i hverdagen.

Moderne baderom med store mørke fliser

Store fliser og armaturer i messing setter et moderne preg på badet, i tråd med resten av boligen.

Julepynt under trappen

Med en kvalitetstrapp fra Stryntrappa, er du sikret en slitesterk trapp som både er moderne og bærekraftig, og som du har glede av i mange år.

Tok utgangspunkt i husmodellen Astro fra huskatalogen

Familien valgte å ta utgangspunkt i ferdighuset Astro da de skulle tegne sitt nye hjem. Astro er et klassisk moderne hus med en spennende fasade og en godt gjennomarbeidet planløsning med mye lagringsplass og gode utearealer.

Astro eksteriør i hvit

Husmodellen Astro har vært en populær husmodell blant kundene våre i mange år.

Kunden valgte å bygge huset relativt lik originalen utvendig, men det er derimot gjort store endringer på planløsningen innvendig for å tilpasse seg kundenes behov. Kunden valgte blant annet å bygge garasje og en egen utleiedel – et smart valg om man vil dra nytte av leieinntekter til å finansiere sin nye bolig i noen år.

Astro eksteriør i sort

Fordeler med å ta utgangspunkt i et ferdighus når du skal tegne hus:

  • du får en fin inspirasjon til ditt drømmeprosjekt
  • veien til mål blir ofte kortere, da mye av jobben allerede er gjort
  • du får en lokal pris som utgangspunkt, så vil tilpasninger være kostnadsdrivende derifra
  • i mange tilfeller får du tryggheten med at huset har vært finjustert basert på kundenes tilbakemeldinger og våre erfaringer over flere år

Oppdag våre ferdighus


Noe av det viktigste er å gi kunden forutsigbarhet på pris

I Nordbohus er vi alltid opptatt av å gi kundene en bra og ryddig byggeprosess. Vår oppgave er å møte kundens behov, veilede de og komme med anbefalinger for deres hjem basert på våre erfaringer. Vår oppgave er å skape ditt drømmehjem, og derfor ønsker vi å inkludere deg gjennom hele byggeprosessen.

– Slik markedet er i dag, er forutsigbarhet på pris viktig. Alt blir avklart i forkant, slik at kunden vet hva de kan forvente av leveranse og pristillegg for eventuelle tilvalg og tilpasninger, betrygger Bendik.

Lyst bad med sorte detaljer

Badet er ofte husets dyreste rom. Da er det greit å vite på forhånd hvordan ulike tilvalg vil ha innvirkning på sluttsummen.

Sitter du inne med en boligdrøm?

Finn ut hvilken Nordbohus-forhandler som holder til nærmest deg, og søk gjerne inspirasjon i huskatalogen vår. Vi er her for å hjelpe deg videre på veien mot ditt drømmehus, uansett hva ditt utgangspunkt er.

Fikk utnyttet både tomt og solforhold optimalt

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Drømmer du om å bygge ditt eget hjem, men er bekymret for kostnadene? Fra smart planlegging til valg av husmodell og innredning – oppdag hvordan du kan skape ditt drømmehjem uten å tømme hele bankkontoen.