Hopp til hovedinnhold
Eneboligen Orion fra Nordbohus

Bli med inn i et julepyntet Orion

Da Caroline og Helmer bestemte seg for å bygge drømmehjemmet sitt, brukte de flere år på å se på husmodeller, plantegninger og priser. Valget landet omsider på en moderne variant av den herskapelige husmodellen Orion fra huskatalogen vår.

Huset ble bygd på Ørland kommune i Trøndelag i 2023 og var innflytningsklart i oktober samme år. Paret tok utgangspunkt i husmodellen Orion fra huskatalogen vår. Orion er et herskapelig hus med store sosiale soner og generelt mye armslag.

– Vi tok utgangspunkt i modellen Orion, og gjorde noen endringer for å få det slik vi ønsket. Fasademessig endret vi vinduene i første etasje til større vinduer, samt endret alle vinduene på huset til sort farge. Innvendig i første etasje slo vi sammen vaskerom og teknisk rom til ett større og mer praktisk rom, samt bygget en bod under trappa for ekstra oppbevaringsplass, forteller Caroline.

Kveldsbilde av eneboligen Orion fra Nordbohus

De sorte vinduskarmene gir den ellers herskapelige boligen et mer moderne uttrykk.

Kveldsbilde av den herskapelige eneboligen Orion fra Nordbohus

– I andre etasje gjorde vi litt større endringer. Blant annet fikk vi inn et ekstra rom, som er tiltenkt kontor, der hvor det var åpent ned til yttergang i første etasje. Nå rommer andre etasje hele fire soverom, kontor, hovedbad, walk-in-garderobe og loftstue. Videre valgte vi å legge gulvvarme i hele første etasje, noe som er svært behagelig nå på vinterstid, forteller Caroline.

Julepyntet stue i eneboligen Orion fra NordbohusStuen i eneboligen OrionBadet i eneboligen Orion fra NordbohusKoselig julepyntet stue med peis

Et praktisk hus i hverdagen

Det nyinnflyttede paret forteller at de er veldig fornøyde med romfølelsen og plassen i huset, og føler de har god plass til å kunne bo der i mange år:

Vi fikk plass til et stort kjøkken med en romslig kjøkkenøy, noe vi er svært fornøyde med. Vaskerommet ble et praktisk rom, som i tillegg fungerer som inngangsparti for oss, da det ligger rett ved der vi skal bygge garasje på sikt. I tillegg har vi fått ordnet skittentøyssjakt fra bad i andre etasje rett ned til vaskerom, forteller Caroline.
Stilrent kjøkken med stor kjøkkenøyFlott kjøkken i eneboligen Orion fra Nordbohus

En god opplevelse med byggeprosessen

Noe av det viktigste for oss i Nordbohus er at kundene våre opplever hele prosessen med å bygge hus som trygg og god. Derfor var det svært gledelig å høre det paret hadde å si om opplevelsen med Nordbohus Systembygg:

Prosessen med å bygge hus med Nordbohus Systembygg var bra. De hørte på de endringene vi ønsket å gjøre med huset, og fikk gjennomført dette. Dyktige tømrere så muligheter og løsninger for å få gjennomført våre ønsker, forklarer Caroline.

Parets beste råd til deg som vurderer å bygge hus

Paret forteller at de brukte flere år på å se på husmodeller og tegne mange hus før de følte seg komfortable med resultatet og prisen. De har dermed et viktig tips til andre som vurderer å bygge hus:

Våre beste råd til deg som vurderer å bygge hus er å jobbe godt med plantegningene før huset skal bygges. Sørg for at det blir slik dere ønsker og at huset vil bli praktisk. Tenk på hvordan huset vil bli plassert på tomta, og hvor du eventuelt ser for deg å etablere uteområde/hage eller bygge garasje, råder Caroline og Helmer.
Eneboligen Orion fra Nordbohus i herskapelig stil

Relaterte artikler

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Hvit hytte ved sjøen med rød takshingel fra Isola

Går du med planer om å oppgradere taket?

Når du skal bytte tak på hus eller hytte, har du flere muligheter enn du kanskje er klar over. For med riktige løsninger får du ikke bare et funksjonelt og fint tak, du kan også øke verdien på boligen og spare energi.