Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Tomannsboliger og townhouse i et meget familievennlig område! Fast pris, førstemann til mølla! 2 SOLGT!

Bekkinga, 1481 Hagan
Pris fra
8 590 000 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Primærrom

169 - 176 m2
Camilla Solheim
Daglig leder
Prosjektet bygges av

Nordbohus Romerike AS

Nordbohus Romerike utvikler boligprosjekter, bygger og selger nye boliger, tomannsboliger, rekkehus og townhouse - kort sagt; Vi bygger og selger boliger av alle slag.

Gå til forhandlersiden

Om prosjektet

I Bekkinga på Hagan har vi hatt braksuksess med salg av 3 delfelt med boliger. Vi har satt opp flere tomannsboliger, og er nå i sluttfasen med 5 eneboliger i kjede. Boligene har blitt solgt meget raskt, og vi legger nå ut vårt siste delfelt for salg!

Boligene vi skal sette opp er store, gode boliger som gir plass nok til å være sammen – og til å være litt for seg selv.

Store vindusflater i oppholdsrommene gir luft, lys og en fantastisk romfølelse. Flere av boligene har takterrasse som gir boligen en ekstra uteplass med god utsikt. Der det ikke er takterrasser har boligene romslig balkong hvor utsikten er godt ivaretatt
Med en flott beliggenhet i et barnevennlig område med nærhet til skoler, barnehager, lekeplasser, butikker, marka og kollektiv transport er dette et prosjekt vi trygt kan anbefale! I tillegg er det kun 17 minutter med bil til Sinsenkrysset, så her kan man bo i et trygt bomiljø nært Oslo.

Se videopresentasjon av prosjektet ved å trykke "video" i toppen av annonsen eller se den her: https://youtu.be/-lN67MxG-dw

Tomannsboliger

Tomannsboligene går over 3 plan. I 1. etg. kommer man inn i en entré som leder deg videre inn i en romslig gang. I tilknytning til gangen ligger det 2 soverom av god størrelse og et bad/vaskerom.

Videre kommer man i 2 etg. opp i en romslig stue kombinert med åpen kjøkkenløsning på hele 55 kvm. I tillegg finner du hovedsoverommet i denne etasjen, vegg i vegg med et deilig bad. Fra denne etasjen har man tilgang til en balkong som tar deg videre opp til boligens takterrasse.

Takterrassen måler 48 kvm, så her er det mulig å innrede med både spisebord og lounge gruppe.

I boligens underetasje finner man en kjellerstue med direkte utgang til hage, soverom, bad, gang og en bod/teknisk rom. Utvendig ligger det en dobbelt carport og 2 sportsboder. 

Townhouse

Townhousene går også over 3 plan. Her ligger det en enkel garasje i boligens u. etg. Garasjen har direkte tilgang til boligens vaskerom/teknisk rom som videre tar deg inn i gangen, så her kan du gå tørrskodd fra bilen inn i boligen. På dette planet er det også et soverom og et bad.

Videre i 1. etg. ligger boligens stue og kjøkken på totalt ca 50 kvm. Stuen og kjøkkenet ligger i en åpen løsning, men allikevel adskilt noe som gi en fin soneinndeling. Fra denne etasjen er det utgang til en deilig balkong.

I 2. etg. er det 3 soverom, alle med god størrelse. Har man ikke bruk for 4 soverom kan det ene soverommet enkelt gjøres om til en stue nr. 2. På dette planet er det også et romslig bad med både dusj og badekar, i tillegg til en stor gang med mulighet for hjemmekontor-krok. Fra gangen er det utgang til hagen med adkomst til takterrasse for de boligene som har det. Takterrassen er på ca. 20 kvm. og har fin utsikt utover Nittedal

Beliggenhet

Hagan i Nittedal har en naturskjønn beliggenhet rett ved marka, med flere populære badeplasser i nærheten og utmerkede forhold for sykling og andre friluftsaktiviteter. Det er kort vei til flere badevann, Romstjern, Stokkevann og Steinbruvannet, som er populære tursteder på varme sommerdager for alle som bor i nærområdet.

Bjønndalen skianlegg er et populært utfartssted. Anlegget er et godt utgangspunkt for turer i Lillomarka og drives av Gjelleråsen IF. Her er det et flott skianlegg med akebakke, samt anlegg for skilek og skytebane. På sommeren kan man boltre seg i anleggets tuftepark. Dette er et supert mål for familier som ønsker å drive skileik og aking i nærområdet, tilrettelagt for bål og muligheter for grilling.

Varingskollen alpinsenter ligger også en kort kjøretur unna med ett komplett alpintilbud. På sommeren kan man utfordre seg i flott hinderløype, med trappeløp samt fine gå- og løpeturer innover i marka.

Det er flott idrettsanlegg ved Li ungdomsskole, med flere kunstgressbaner, svømmehall, skatepark, håndball- og sandvolleyballbane. Det blir anlagt isbane ved GIF-huset om vinteren.

Ny flerbrukshall på Slattum skole, ca. 2 km. nord for Hagan. I tillegg er det flere gode golfbaner i nærheten. Hauger Golfbane ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta og fra klubbhuset har du flott utsyn mot det omkringliggende landskapet og banen. Innen rekkevidde finner man også lekeplass, treningssenter, ridesenter og alpinanlegg, samt klatrepark på Skillebekk.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Hagan og Coop Mega Hagan. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei/gangavstand til Hagansenteret med bla et meget hyggelig spisested.

Mosenteret ligger en kort kjøretur fra eiendommen og har utvidet antallet butikker. Strømmen storsenter ligger også en kort kjøretur unna, også med direkte bussforbindelse.

Fra eiendommen er det gangavstand til Ulverud barneskole og kort vei til Li ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Hagan har kollektivtilbud via buss, og nærmeste holdeplass Saga som ligger ca. 650 m fra boligene. Med bil fra Hagan tar det ca. 14 minutter til Lillestrøm, 13 minutter til Strømmen, 21 minutter til Oslo S og 28 minutter til Oslo lufthavn.