Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Lensmannstunet, Roa - velkommen til et hyggelig boligtun. Byggestart juni -24 - 2 solgt!

Mellerudgutua, 2740 Roa
Pris fra
2 800 000 kr

Soverom

2

Eieform

Eier (Selveier)

Primærrom

50 m2

Gårdsnr.

59

Bruksnr.

289
Tor Hestad
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Romerike AS

Nordbohus Romerike utvikler boligprosjekter, bygger og selger nye boliger, tomannsboliger, rekkehus og townhouse - kort sagt; Vi bygger og selger boliger av alle slag.

Gå til forhandlersiden

Om prosjektet

I Mellerudgutua på Roa skal vi sette opp moderne og arealeffektive rekkehus. Boligene fordeler seg på 3 rekker med hhv. 3 og 4 enheter. Det legges opp til et hyggelig tun med både private hager og et godt fellesareal. 2 boliger er allerede solgt! Byggestart juni 2024.

Du kan som kjøper av bolig på Lensmannstunet søke om lån fra Husbanken. Prosjektet er forhåndsgodkjent og tilrettelagt for Husbankfinansiering og har fått lånetilsagn. Det betyr at du som kjøper kan låne inntil 85% av kjøpesummen fra Husbanken til meget gunstige vilkår!

Fordelene med lån fra Husbanken er flere:

• markedets desidert laveste rente
• inntil 30 års løpetid
• serie- eller annuitetslån
• flytende eller fast rente

Med finansiering fra Husbanken slår du to fluer i ett smekk: bedre økonomi fordi du låner til en lav rente, og trygghet for at den nye boligen din holder høy teknisk og miljøvennlig kvalitet.

Eiendommen har solrik beliggenhet i et sentrumsnært og særs barnevennlig boligområde på Roa i Lunner kommune.

Roa er kommunens administrasjonssenter, og både barnehage og ungdomsskole ligger i nabolaget. Her har du et godt oppvekstmiljø i landlige omgivelser, samtidig som det er kort vei til hovedstaden og Oslo lufthavn via tog og bil. Stedet har en rekke lag, foreninger og idrettstilbud. Ved ungdomsskolen legges det til rette for aktivitet, med flere friområder og ballplasser. I tillegg ligger Frøystad kunstgressbane tvers over veien fra skolen.

Det er også kort vei til et innholdsrikt løypenett innover Nordmarka, med fine oppkjørte skispor hele vinteren. Området byr på vakkert landskap der flotte skogsområder og åkerlandskap møtes til et eldorado for friluftsmennesker. Det er kort vei til fine bade og fiskevann, samt flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.

Ca. 15-20 minutter fra sentrum finner man Mylla, et idyllisk vann som er et attraktivt utgangspunkt for flotte kanoturer gjennom Nordmarka. Om vinteren byr området på skøytebaner, og et rikelig antall gode skiløyper i variert terreng.

Prosjektet er delt opp i tre salgstrinn og første salgstrinn består av boligene 7 - 10.

Om boligkonseptet

Kompakt bolig som holder utgiftene nede
Er du en av mange som går med en drøm om et flunkende nytt og moderne hus, men som kanskje ikke har mulighet eller behov for en stor enebolig? Som et svar på prisstigningene og uforutsigbarheten i dagens marked, har vi i Nordbohus Innlandet utviklet boligkonseptet LILLO – en kostnads- og arealeffektiv bolig som skal gi flere muligheten til å realisere boligdrømmen.

Størrelsen til en leilighet; egenskapene til en enebolig
I motsetning til en leilighet i et tradisjonelt leilighetsbygg, slipper du å tenke på naboer over eller under deg.  I tillegg får du større og bedre utearealer enn en tradisjonell leilighet ville gitt deg.

Boligen utnytter sitt bruksareal på i underkant av 50 m2 svært godt. Med to soverom, bad med plass for vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt utvendig bod og biloppstillingsplass,
har du akkurat det du trenger for å bo komfortabelt.

Boligen leveres som standard med en luft-til-luft-varmepumpe, som holder oppvarmingsutgiftene nede.
I likhet med alle våre nye boliger, selges LILLO med energikarakter B.

Ta kontakt for tomtevisning!

Boligene selges etter prinsippet "førstemann til mølla! til fast pris.

Ta kontakt med Tor Hestad på tlf. 928 51 377 for mer informasjon om boligene!