Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Romslig enebolig/tomannsbolig tomt med priseksempel på nøkkelferdig funkisbolig fra Nordbohus. BYA 30%. Nydelig utsikt!

Harestustranda, 2743 Harestua
Pris fra
2 300 000 kr
Prosjektet bygges av

Nordbohus Romerike AS

Nordbohus Romerike utvikler boligprosjekter, bygger og selger nye boliger, tomannsboliger, rekkehus og townhouse - kort sagt; Vi bygger og selger boliger av alle slag.

Gå til forhandlersiden

Om prosjektet og området

Harestustranda har en fantastisk vestvendt beliggenhet og sol fra morgen til kveld. Dette er en unik mulighet til å erverve tomt langs Harestuvannet. Tomtene har størrelser fra ca. 700 - 1 115 m² og en BYA på 30%. Det er fleksible reguleringsbestemmelser som gir deg mulighet til å bygge både funkis eller mer tradisjonell byggemåte.

Status på tomtefeltet

Området som legges ut for salg består av 31 tomter som kan bebygges med tomannsbolig, enebolig eller enebolig med utleiedel.

Her har du anledning til å bygge det som passer for nettopp deg.

Allerede er flere enn halvparten av tomtene solgt.

Eksempel på boliger på denne tomten

Boligene er ment som eksempler for å kunne sette opp et grovt kostnadsoppsett, og vise muligheter, men her er alle muligheter åpne for å finne andre egnede boliger som vil passe godt på tomtene.

Vi tilpasser selvsagt boligene i forhold til deres behov, og ønsker hva angår planløsninger, men også det utvendige uttrykket på husene. Så om dere må ha flere soverom, kanskje en praktikantdel, flere bad, større stue/kjøkkenløsning så finner vi løsningen på det.

Det utvendige uttrykket kan vi også tilpasse i forhold til deres smak, enten dere liker et moderne funkishus, eller en mer tradisjonell boligtype. Hva med en bolig med en utleiedel for å få et bidrag til bo-utgiftene, så innlemmes denne delen til hovedboligen når eget plassbehov øker.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3234
Gårdsnr: 116
Bruksnr: 250

Mulighetene er mange, og vi er her for å bistå dere med å finne den riktige løsningen for deres kommende hjem på Harestustranda.

Les mer om tomten her