Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Ny enebolig i kjede under oppføring på Hagan - SOLGT

Snarefjellet 86, 1481 Hagan
Pris fra
9 750 000 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

3

Bruksnr.

677
Camilla Solheim
Daglig leder
Prosjektet bygges av

Nordbohus Romerike AS

Nordbohus Romerike utvikler boligprosjekter, bygger og selger nye boliger, tomannsboliger, rekkehus og townhouse - kort sagt; Vi bygger og selger boliger av alle slag.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

På kanten av Snarefjellet bygger vi nå 5 innholdsrike eneboliger i kjede med flott utsikt over Nittedal. UTSOLGT!

Prosjektet har hatt stor interesse og alle 5 boliger er nå solgt. Byggingen er godt i gang og vil ferdigstilles i perioden desember-24 - februar-25.

Beliggenhet

Se vårt neste salgstrinn som ble lagt ut for salg 7. juni.
Finn kode: 353827460

Hagan i Nittedal har en naturskjønn beliggenhet rett ved marka, med flere populære badeplasser i nærheten og utmerkede forhold for sykling og andre friluftsaktiviteter. Det er kort vei til flere badevann, Romstjern, Stokkevann og Steinbruvannet, som er populære tursteder på varme sommerdager for alle som bor i nærområdet.

Bjønndalen skianlegg er et populært utfartssted. Anlegget er et godt utgangspunkt for turer i Lillomarka og drives av Gjelleråsen IF. Her er det et flott skianlegg med akebakke, samt anlegg for skilek og skytebane. På sommeren kan man boltre seg i anleggets tuftepark. Dette er et supert mål for familier som ønsker å drive skileik og aking i nærområdet, tilrettelagt for bål og muligheter for grilling.

Varingskollen alpinsenter ligger også en kort kjøretur unna med ett komplett alpintilbud. På sommeren kan man utfordre seg i flott hinderløype, med trappeløp samt fine gå- og løpeturer innover i marka.

Det er flott idrettsanlegg ved Li ungdomsskole, med flere kunstgressbaner, svømmehall, skatepark, håndball- og sandvolleyballbane. Det blir anlagt isbane ved GIF-huset om vinteren.

Ny flerbrukshall på Slattum skole, ca. 2 km. nord for Hagan. I tillegg er det flere gode golfbaner i nærheten. Hauger Golfbane ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta og fra klubbhuset har du flott utsyn mot det omkringliggende landskapet og banen. Innen rekkevidde finner man også lekeplass, treningssenter, ridesenter og alpinanlegg, samt klatrepark på Skillebekk.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Hagan og Coop Mega Hagan. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei/gangavstand til Hagansenteret.

Mosenteret ligger en kort kjøretur fra eiendommen og har utvidet antallet butikker. Strømmen storsenter ligger også en kort kjøretur unna, også med direkte bussforbindelse.

Fra eiendommen er det gangavstand til Ulverud barneskole og kort vei til Li ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Hagan har kollektivtilbud via buss, og nærmeste holdeplass Saga som ligger ca. 650 m fra boligen. Med bil fra Hagan tar det ca. 14 minutter til Lillestrøm, 13 minutter til Strømmen, 21 minutter til Oslo S og 28 minutter til Oslo lufthavn.

Boligens innhold

1. etasje:

I boligens første etasje kommer man inn i en romslig gang. I tilknytning til gangen ligger det et garderoberom, hvor alt av yttertøy og skolesekker kan oppbevares. En praktisk skyvedør gjør at dette enkelt kan skjules dersom man får besøk. 

Videre kommer man inn i boligens stue og kjøkken i åpen løsning. Her er det store vinduer i hele fronten og et pulttak som gjør at man får en takhøyde på godt over 3 meter på det høyeste.
Kjøkkenet har plass til en god kjøkkenløsning og i tillegg en kjøkkenøy med overheng slik at det er plass til barstoler. Kjøkkenøyen vil være et naturlig samlingspunkt for frokost "på farta" og ellers som en sosial sone. Kjøkken leveres fra Studio Sigdal. 

I 1. etg. finner man også hovedsoverommet, et bad og en bod. 

Boligen leveres med malt gips og enstavs hvitpigmentert parkett, samt listefri overgang vegg/himling, noe som gir boligen et stilrent uttrykk. Det leveres downlights i gang og på begge bad. Badene leveres med fliser på gulv og vegger.

Terrasser: 
De to terrassene gir disse boligene en ekstra dimensjon. Store, gode uteoppholdsplasser som gir mange muligheter for bruk.

Fra stuen i 1 etasje er det en stor skyvedør ut til en deilig skjermet terrasse på over 20 kvm. Fra denne finner man også trappen opp til takterrassen på ca. 25 kvm hvor solen kan nytes store deler av dagen.

Underetasjen:
Videre ned i underetasjen ligger det 3 soverom med god størrelse.

I denne etasjen finner man også et romslig bad på hele 12 kvm. med plass for både dusj, badekar og baderomsinnredning med dobbel servant. Vaskerommet ligger vegg-i-vegg med badet og har også god størrelse. Her er det plass til å innrede som man ønsker med skap og benkeplass.

Videre inneholder underetasjen en stor bod som er overflatebehandlet som boligen ellers med malte flater og parkett. Boden har store vinduer og en balkongdør. Dette er et deilig rom som vil ha mange ulike bruksmuligheter. Balkongdøren leder ut til hagen og et overbygd areal som kan benyttes som en skjermet uteplass, eller som en del av hagen.

Innenfor boden finner man også en mindre bod for oppbevaring. Hele underetasjen unntatt liten bod leveres med varmekabler.  

Utvendig er det en garasje med plass til 2 biler med plass til lagring av bildekk og sportsutstyr.

Det er adkomst fra garasjen til terrasse i 1. etg.

Følg oss på Facebook for å følge byggeprosessen: https://www.facebook.com/NordbohusRomerike