Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Prosjektert enebolig med solrik, vestvendt beliggenhet på nyetablert boligfelt ved vannet.

Brødrene Monsruds veg, 2743 Harestua
Pris fra
7 850 000 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig
Tor Hestad
Boligkonsulent - Nordbohus Romerike
Prosjektet bygges av

Nordbohus Romerike AS

Nordbohus Romerike utvikler boligprosjekter, bygger og selger nye boliger, tomannsboliger, rekkehus og townhouse - kort sagt; Vi bygger og selger boliger av alle slag.

Gå til forhandlersiden

Kort om eiendommen

Oppfyll husdrømmen! Flott tomt med sol fra morgen til kveld og utsikt mot Harestustranda. Tomt 14 og 15 er på hhv. 700 og 746 kvm og har en BYA på 30%. Ta kontakt for tomtevisning!

Vi har satt opp et eksempel på en hustype som vil passe godt til denne tomta. Her ser man hustypen Vennlig, som er en lekker enebolig med et moderne uttrykk. Huset er over 2 plan og har totalt 4 soverom, romslig stue med åpen kjøkkenløsning på over hele 50 kvm., 2 bad, separat vaskerom, innvendig bod og sportsbod. Dette er en familievennlig og innholdsrik bolig på ca. 160 kvm. Dette er et forslag til en bolig som passer for denne tomten, man står fritt til å velge andre boliger fra Nordbohus sin katalog.

Vi har laget et grovt kostnadsoverslag som kan gi deg en idé om hva det koster å bygge nettopp dette huset. Det vil selvfølgelig være mulig for tilvalg og endring av huset både utvendig og innvendig, så her kan du bygge slik som passer nettopp for deg. Bygger du dette huset vil estimert kostnad når huset er nøkkelferdig ligge på rett i underkant av 7 850 000,-. Dette er selvfølgelig iberegnet tomtekostnad, tilkoblingsavgift, grunnarbeider m.m.

Nordbohus er en kjent og solid aktør som vil bygge husene som kommer på delfeltene på dette området. Ønsker du å se mer av hvordan feltet vil bli, gå inn på Youtube.com og søk opp Harestustranda.

Vi vil igjen påpeke at denne hustypen kun er et eksempel og man kjøper kun en råtomt. Med andre ord står man fritt til å velge hvilke husleverandør man vil benytte seg av eller om man ønsker å bruke en arkitekt. Her bygger du det som er best for nettopp deg.

For mer informasjon ta kontakt!

Om prosjektet

Området som legges ut for salg består av 31 tomter som kan bebygges med tomannsbolig, enebolig eller enebolig med utleiedel. Så her har du anledning til å bygge det som passer for nettopp deg. 19 tomter er allerede solgt.

Harestustranda har en fantastisk vestvendt beliggenhet og sol fra morgen til kveld. Dette er en unik mulighet til å erverve tomt langs Harestuvannet. Tomtene har størrelser fra ca. 700 - 1 115 m² og en BYA på 30%. Det er fleksible reguleringsbestemmelser som gir deg mulighet til å bygge både funkis eller mer tradisjonell byggemåte.

Tomtene selges som råtomter og er fradelt. Kjøper er selv ansvarlig for grunnarbeider på selve tomten. Offentlig vann/avløp, fiber og strøm ligger i tomtegrensen. Interne veier blir asfalterte og overtas av Lunner kommune. Området som nå selges er avsatt til eneboliger, eneboliger med utleiedel eller tomannsboliger. Biloppstillingsplasser skal medregnes i BYA med 18 kvm pr. plass. Bebyggelsen tillates utformet med saltak, pulttak og/eller flate tak. Utformingen skal sees i sammenheng med bygningsmiljøet for hvert enkelt delfelt innenfor planen. Maksimal byggehøyde er mønehøyde inntil 7,5 m, gesimhøyde 7,0 m. Høydene måles til ferdig planert terrengs gjennomsnitts nivå. I skrått terreng skal bebyggelsen ha en underetasje eller avtrappes med flere plan og tilpasses terrenget.

Går du med drømmer om å bygge drømmehuset ditt, har du mulighet til dette nå. Det er lite tomter å oppdrive nær Oslo og i tillegg er det sjeldent man finner tomter med så flott utsikt. Tomtene har en fantastisk beliggenhet langs Harestuvannet, hvor man vil få utsikt mot vannet fra de aller fleste tomtene.

Start planleggingsprosessen for ditt drømmehus allerede nå!

Generell orientering

Strøm, fiber og vann og avløp vil ligge inntil tomtegrensene. Kjøper er selv ansvarlig for anrop av signaler til fiberledning og må bekoste alt rundt tilkobling selv.
Kjøper må besørge byggesakskostnader etter kommunens regulativ.
Kjøperen er selv ansvarlig for å byggeanmelde samt å fremskaffe bygningsmyndighetenes godkjennelse for den bebyggelse som er tenkt oppført på eiendommen før eventuelle byggearbeider igangsettes.
Kostnader i forbindelse med byggeanmeldelse, tilknytningsgebyr, grunnundersøkelser, geoteknisk rapport m.m. påhviler kjøperen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum og alle omkostninger for tomten skal være innbetalt til meglers klientkonto når matrikkelbrev foreligger og er sendt/forelagt kjøper. Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier. Dersom kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg må det tas forbehold om dette i bud.
Kjøpesum knyttet til oppføring av boligen vil følge betalingsplan fastsatt av Nordbohus. Denne følger produksjonen på byggeplass.

Andre prosjekter fra Nordbohus Romerike AS