Norges mest fornøyde kunder 2018 - enkeltkundemarkedet

Hvert år hedres selskapene med de mest fornøyde kundene i boligbransjen. Disse kundetilfredshetsprisene er prestisjefulle utmerkelser, nettopp fordi det er kundene selv som avgjør hvem som vinner. For 2018 vant Nordbohus prisen for Norges mest fornøyde kunder i enkeltkundemarkedet. Det er vi stolte av!

Nordbohus er Norges beste i enkeltkundemarkedet

Det er Prognosesenteret som gjennomfører målingene av kundetilfredshet. Nordbohus fikk prisen for Årets mest tilfredse kunder i enkeltkundemarkedet for 2018. I enkeltkundemarkedet har kundene egen tomt og velger selv leverandør og boligtype. Målingene skjer via digitale spørreskjema ved overtakelse av boligen, og i forbindelse med ettårsbefaringen. Det er altså kundene selv som avgjør hvem som vinner.

Stor fordel for nye kunder

Det er en stor fordel for nye kunder å velge leverandører med høy kundetilfredshet-score. Da vet du at tidligere kunder har vært svært fornøyde, og sjansen er dermed større for at også du blir svært fornøyd.

Blir du vår neste fornøyde kunde? Besøk nærmeste forhandler eller bestill huskatalog og kom igang idag.

Enkeltkundemarkedet er også kjent som katalogmarkedet, og består i hovedsak av eneboliger og fritidsboliger. -Det er en stor ære å motta denne prisen på vegne av kjeden og våre dyktige forhandlere. Vi jobber kontinuerlig med små forbedringer for å kunne hevde oss i toppen hvert år. I løpet av året lanserer vi noen digitale nyheter som skal forbedre kundereisen ytterligere, sier en offensiv kvalitetsleder Anne Irene Enge

2018-04-25-Norbohus-katalog-NSF-0067-PRINT_beskjert.jpg
Sprintgutta på Langrennslandslaget koser seg med Nordbohus sin huskatalog. Kanskje skal de kjøpe seg bolig fra leverandøren med Norges mest fornøyde kunder?


Klikk her for å bestille vår huskatalog og bli en av Norges mest fornøyde kunder du også!

 

Les også: 
Norges mest fornøyde kunder 2015 - vant 3 av 4 priser innen kundetilfredshet

Les også: 
Norges mest fornøyde kunder 2016 - to på topp3

Les også:
Norges mest fornøyde kunder 2017 - fire Nordbohusforhandlere på TOPP-10


Skrevet av Stian R. Moursund.
Markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS

Finn forhandler