Hopp til hovedinnhold

Markedsføring og samtykker

Vi ønsker å gi deg best mulig kundeoppfølging ved hjelp av vår kunnskap om din bruk av våre nettsider og tjenester. Her får du mer informasjon om hvordan vi gjør det.

Sosiale medier og behandlingsansvar

For våre sider på sosiale medier, som vår Facebook Page, Instagram, LinkedIn, YouTube og Twitter vil vi kunne ha delt behandlingsansvar med tilbyderen av det sosiale mediet (begrenset til de dataene vi har kontroll over eller tilgang til). For det sosiale mediets bruk av opplysninger om deg oppfordrer vi deg til å lese deres personverninformasjon.

Vi behandler opplysninger om dine aktiviteter på vår side, som at du besøker den, publiserer innhold der (f.eks. tekst, bilder og videoer) og reagerer på vårt eller andres innhold (f.eks. likes og kommentar) til å administrere siden. Det rettslige grunnlaget for vår bruk av opplysninger til dette formålet er vår berettigete interesse i å gjøre tilgjengelig vårt innhold på sosiale medier og å kommunisere med deg.

Vi behandler også aggregerte opplysninger om besøk og aktivitet på våre sider på sosiale medier til statistikk- og analyseformål. Dette er ikke personopplysninger for oss, fordi vi kan ikke knytte dette til enkeltpersoner.

Vi lagrer ikke disse opplysningene selv, men vi har tilgang til dem så lenge vi opprettholder vår side på det sosiale mediet. Du kan når som helst slette opplysninger om deg, f.eks. ved å fjerne innhold eller reaksjoner du har publisert. Merk at dine opplysninger ikke slettes bare ved at du slutter å følge vår side.

Les mer om bruk av Informasjonskapsler på nettsidene til Nordbohus eller vår Personvernerklæring

Nordbohus AS, 26.07.18