Hopp til hovedinnhold

Sans

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Bruksareal (BRA)

151.00 m²

Sans boligen kombinerer funksjonalitet med trivsel og utnytter arealet på en optimal måte, noe som gjør den til et attraktivt valg for moderne boligkjøpere.

Den spennende løsningen mellom kjøkken og stue skaper en åpen og innbydende atmosfære, mens de rause vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig lys og gir et luftig inntrykk.

Herskapelig preg og romslige soverom

Takutstikket på framsiden av Sans gir boligen et elegant og herskapelig preg som tiltrekker seg oppmerksomhet. Med fire store soverom og to bad tilbyr Sans rikelig med plass for hele familien, samtidig som det er gode sosiale soner for felles aktiviteter og hyggelige sammenkomster.

Integrert sportsbod og velutstyrte utearealer

Den integrerte sportsboden fungerer som et overbygd og lunt inngangsparti, som både er praktisk og estetisk tiltalende. Boligen omgis av gode utearealer som legger til rette for å nyte solfylte dager til det fulle, og fra stuen er plattingen lett tilgjengelig, noe som gjør det enkelt å servere måltider utendørs på varme sommerdager. Med Sans boligen får du ikke bare et hjem, men en komplett livsstilsopplevelse der funksjonalitet og komfort forenes på en harmonisk måte.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?