Sans

Sans er et funksjonelt og trivelig hus med et godt utnyttet areal. Huset har en spennende løsning mellom kjøkken og stue, og rause vindusflater som slipper inn godt med lys.

Takutstikket på framsiden gir Sans et herskapelig preg. Huset har fire store soverom, to bad og gode sosiale soner. Den integrerte sportsboden danner et overbygd og lunt inngangsparti. Boligen har gode utearealer rundt hele boligen – noe som legger til rette for å nyte solfylte dager til det fulle. Fra stuen er plattingen lett tilgjengelig, noe som er praktisk når måltider skal serveres utendørs på sommeren.

Klikk på "finn din pris" for å finne nøkkelferdig pris og tilvalg der du vil bo. Klikk på "endre og møblere" for å flytte på vegger og møblere din egen utgave. Ta med din egen versjon av huset, og besøk nærmeste forhandler for å komme enda nærmere din nye bolig.

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Enebolig
Type tomt
Flat tomt
BRA totalt
154.30 m²
P-rom hovedbolig
135.1 m²
Bebygd areal
104.0 m²
Største bredde
8.5m
Største lengde
14.1m
Soverom
4
Energimerke
B

Finn din lokale pris via vår boligkonfigurator ved å opprette en brukerkonto på Min side

Finn din pris

Eneboligen Sans som passivhus

I 2013 reiste vi til Bjugn for å se på Nordbohus-kjedens første passivhus! Det spesielle var at vi hadde oppgradert et kataloghus til passivhus, og NTNU var med