Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Lun

Nøkkelinformasjon

Soverom

5

Grunnflate (BYA)

144.0 m²

Bruksareal (BRA)

226.30 m²

Primærrom (P-rom)

209.4 m²

Største lengde

14.5 m

Største bredde

10.5 m

Lun er et hus designet for komfort og praktisk hverdagsliv.

Romslige oppholdsrom og fleksible innganger

Med romslige og lyse oppholdsrom både i første og andre etasje, inviterer Lun til avslapning og sosialt samvær. Med tre innganger, inkludert vindfang, sportsbod og vaskerom, tilpasses huset perfekt til ulike situasjoner, fra hverdagslige gjøremål til utendørsaktiviteter.

Trivelig terrasse og soverom

Når solen skinner, gir den trivelige terrassen, tilgjengelig gjennom skyvedøren i stuen, muligheten til å nyte utendørslivet med letthet. Med fem soverom, hvorav fire ligger i andre etasje, tilbyr Lun rikelig med plass til hele familien. Hovedsoverommet skiller seg ut med sin walk-in-closet og egen utgang til verandaen, mens en praktisk kontorsone ved trappen tilfører ekstra funksjonalitet til hjemmet.

Staselig atmosfære med moderne egenskaper

Med en karnapp på baksiden av huset og en blanding av klassisk design og moderne egenskaper, utstråler Lun en staselig og fullkommen atmosfære. Dette gjør det til et ideelt hjem for enhver familie som søker både estetisk appell og funksjonalitet i sitt boende. Lun boligen tilbyr en balansert blanding av eleganse og praktiske løsninger, som legger til rette for et behagelig og harmonisk familieliv.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?