Hopp til hovedinnhold

Snekkerkompaniet AS

Snekkerkompaniet - din solide byggmester for alle typer byggeoppdrag i Vestfold. Stiftet i 1988. Vi har samarbeidet godt med private og offentlige aktører i nesten 30 år.

Om oss

Til vanlig er vi 50 ansatte hvorav 6 tømrermestere,15-20 svenner, og de øvrige med rik og verdifull erfaring fra bygningsarbeid. Fagbrev verdsettes høyt og det stimuleres til utdanning og fagprøver. Bedriften har alltid lærlinger, både unge og eldre.

Snekkerkompaniet er medeier i Nordbohus AS. Vi leverer hvert år mange hus til fornøyde kunder, både private og utbyggere. Det svært kompetente Nordbohus-systemet støtter oss med alle nødvendige arkitekt- og konsulenttjenester. For øvrig samarbeider vi også godt med lokale krefter når det er mest rasjonelt for ditt byggeoppdrag.

Bedriften har noe egenutvikling av boligprosjekter, men for det meste bygger vi på andre sine tomter. Vi tar gjerne ansvar for hele prosessen fra A til Å, eller utfører de delene som ønskes.

Vi har alltid pågående tømrerjobber på bolig-/leilighetsprosjekter for større utbyggere. Med tiden har vi fått utfordringer som har gitt oss bred faglig og administrativ erfaring og gitt oss et navn også som entreprenør i Vestfold.

Snekkerkompaniet vinner store og små anbuds-/tilbudskonkurranser for bolig, yrkesbygg, barnehager og annet, men oftest har vi oppdrag etter avtale. Mange er faste kunder, tidligere kunder og kunders bekjente. Vi takker for denne tilliten hver dag.

Bedriften har egne tømrere med spesiell interesse for restaurering, rehabilitering, tilbygg og alle typer småoppdrag. Prøv oss gjerne på dette. Vi er sikre på at også du blir fornøyd.

Bedriften har egen elementfabrikk på Borgeskogen Industriområde i Stokke kommune. Vi bygger store vegger til egne og andres hus. Alle har nytte av slik prefabrikkering, også miljøet!

Vi har Sentral godkjenning. Du finner oss i registeret til Direktoratet for Byggkvalitet.

Besøk oss gjerne i våre nybygde lokaler på Barkåker ved Tønsberg.

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?