Hopp til hovedinnhold

Nordbohus Salingstrand

Hos oss finner du ikke bare kvalitetsboliger, men også en rik historie som strekker seg flere hundre år tilbake. Vår brede erfaring i byggebransjen gir oss et solid grunnlag for å tilby våre kunder det beste av det beste, enten du ønsker å bygge nytt hus, renovere et slitt hjem eller realisere hyttedrømmen.

Om oss

Bygget på erfaring – vår styrke

Historien til Salingstrand går tilbake til 1800-tallet da skipper Nicolay Hansen kjøpte stedet og etablerte seg som en viktig aktør innen skipsbygging og reparasjon av skuter. I 1905 ble Salingstrand kjøpt opp av Løvenskiold Fossum og ble deretter et trelastutsalg. I 1931 ble Ernst Christiansen eier og driver av Salingstrand Trelastutsalg, som senere ble overtatt av hans sønn, Svein Christiansen, og hans kone, Berit Christiansen.

I 2003 flyttet virksomheten til Hillsvei i Brevik, og det var på dette tidspunktet nåværende daglige leder, Leif Marius Amundsen, overtok driften av Salingstrand Byggsenter. Siden den gang har vi fortsatt å utvide virksomheten. I 2020 ble vi medlem av XL-BYGG-kjeden og våren 2023 ble vi forhandler for Nordbohus-kjeden. Dette gir oss enda flere ressurser og muligheter til å tilby våre kunder enestående byggeløsninger.

Med gode samarbeidspartnere er vi godt posisjonert til å videreføre driften i minst hundre år til!

LEIF MARIUS AMUNDSEN, DAGLIG LEDER I NORDBOHUS SALINGSTRAND

En komplett byggeopplevelse

I dag har vi totalt 15 ansatte, inkludert 8 ansatte i vår egen byggevarebutikk og 7 snekkere. Vi er en fullverdig tjenesteleverandør innen byggebransjen og tilbyr nå en omfattende liste med tjenester, inkludert prosjektering, søknader, varelevering fra vårt eget lager og utførelse av arbeidet av våre egne, dyktige ansatte.

– Dette gjør det mulig for oss å gi kundene våre en komplett løsning som sikrer høy kvalitet og profesjonalitet gjennom hele byggeprosessen, forteller daglig leder, Leif Marius.

Lokalt forankret

Vi er stolte av å ha en historie dypt forankret i lokalsamfunnet. Vår lokale tilstedeværelse gir oss også en unik fordel i form av kjennskap om forutsetninger og krav som gjelder i området. Dette betyr at vi kan tilby våre kunder rådgivning og veiledning som tar hensyn til lokale forhold og utfordringer, og sikrer at byggeprosessen går så smidig som mulig.

Få hjelp til renovering, bygge nytt hus eller hytte

Med tilgang til Nordbohus sin innholdsrike huskatalog og vår egen byggevarebutikk, kan vi hjelpe deg med alle typer byggeprosjekter. Med lang erfaring innen byggedetaljer, har vi en solid kunnskap enten du ønsker å renovere et slitt hjem, bygge nytt hus eller realisere drømmen om en hytte ved skjærgården eller på fjellet.

Byggeplaner? Ta kontakt!

Fra planlegging og prosjektering til bygging og ferdigstillelse, vil vi være der for å veilede deg gjennom hvert steg av prosessen. Sammen finner vi de beste beslutningene basert på dine behov og ønsker. Enten du trenger hjelp til å finne det perfekte huset, velge riktig materiale, eller navigere gjennom byggeforskrifter og tillatelser, gir vi deg våre beste råd.

Du er hjertelig velkommen innom vår byggevarebutikk og vårt kontor i Kjørholtvegen 3, 3940 Porsgrunn. Daglig leder kan også nås på telefon eller e-post:

Leif Marius Amundsen

Daglig leder

Tlf: 902 07 751

Mail: marius@salingstrand.no

Sertifiseringer

Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?