Hopp til hovedinnhold

Nordbohus Askøy

Vi er en kombibedrift med byggevarer i egen butikk og byggmestere, tømrere, ingeniør og arkitekt som kan hjelpe deg med både små og større prosjekter. Denne kompetansen, som vi har holdt ved like og styrket gjennom 36 år gir oss et unikt utgangspunkt i et stort fagfelt.

36 år med trelast og bygging – Aasebø Sag AS

Vi har vært etablert på Askøy siden 1987, og i 2023 ble Aasebø Sag AS en del av Nordbohus. Selv om vi har nye snekkerbukser og annen logo på jakken, har vi fortsatt de samme kompetente håndverkerne og lidenskapen for å gjøre en god jobb for våre kunder - hver eneste dag.

Møt våre dyktige fagfolk

Vi er en kombibedrift med byggevarer i egen butikk og byggmestere, tømrere, ingeniør og arkitekt som kan hjelpe deg med både små og større prosjekter. Denne kompetansen, som vi har holdt ved like og styrket gjennom 36 år gir oss et unikt utgangspunkt i et stort fagfelt.

Du som kunde kan med trygghet velge Aasebø Sag AS når du står overfor et byggeprosjekt, enten du skal bygge terrasse, rehabilitere en eldre bolig eller bygge drømmehuset fra bunnen av. Vi hjelper deg å ta de rette valgene, og finner alltid løsninger på utfordringer du står overfor.

Lokalt forankret med verdier du kan stole på

Våre verdier er trygghet, ærlighet og langsiktighet. Som en allerede etablert aktør i lokalområdet ønsket vi i 2023 å bygge vår merkevare videre i samarbeid med Nordbohus. Vårt ønske er å ta boligbyggingen til et nytt nivå med vår erfaring og Nordbohus sin styrke som en av Norges største boligbyggere.

Vi har gode samarbeidsavtaler med andre entreprenører, betongarbeidere, rørleggere, elektrikere, malere, ventilasjonseksperter, murerfirma og trappeleverandør. Vi vet at våre samarbeidspartnere leverer den kvaliteten som

forventes av våre kunder. Dette representerer en viktig del av vår visjon om å levere kvalitet i alle ledd av prosjektet.

Egenskapen som gjør kundene fornøyde

De faglige rådene du får fra oss skal gjøre det lettere for deg å ta de riktige beslutningene på veien mot din nye bolig. Derfor mener vi selve kjernen i boligbygging er å lytte til kunden og tilpasse hjemmet til kundens ønsker og behov så langt det lar seg gjøre.

Som kunde av Aasebø Sag AS har du mulighet til å velge et ferdighus fra Nordbohus-katalogen - med eller uten tilpasning: flytt en vegg, sett inn et ekstra soverom eller gjør terrassen litt større. I tillegg har vi egen arkitekt som kan tegne hytta eller drømmeboligen helt fra bunnen av. Uansett hvilken vei du velger, og hvor mye hjelp du trenger til ditt byggeprosjekt, tilpasser vi oss dette.

Kontakt oss for gode byggeråd

Har du byggeplaner og ønsker vår hjelp til å realisere dem? Ta kontakt med oss! Vi har et team av erfarne fagfolk på Åsebø, midt på Askøy, som kan hjelpe deg med å gjennomføre dine byggeprosjekter. Vi ser frem til å møte deg!

Referanseprosjekt

Her kan du se noen av våre ferdige prosjekt.

1 / 0

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?