Hopp til hovedinnhold

Nordbohus Asker og Bærum AS

Nordbohus Asker og Bærum har vært en del av Nordbohus i over 20 år. Som stolt Nordbohus-forhandler har vi bygd nærmere 300 spesialtilpassede boliger i området rundt Asker, Bærum og Oslo siden 1997.

Om oss

Bendik Kleve Hoff er daglig leder i Nordbohus Asker og Bærum. Sammen med sitt team av solide håndverkere og administrasjon står vi klare til å realisere dine boligplaner. Vi har spisskompetanse på tilpasninger av katalog hus og arkitekttegnede boliger.

Vi har spesialisert oss på å gi kunden skreddersydde boliger laget unikt for dem. Vi vet hva som skal til for å få byggeprosjektene godkjent av kommunen, hva som er mulig, og hvordan vi kan jobbe oss rundt det som eventuelt kan bli utfordrende. Siden vi er en lokal aktør med lang bransjeerfaring, har vi en solid kjennskap til området hvor vi bygger.

I tillegg til å være en lokal Nordbohus-forhandler, samarbeider vi med lokale underleverandører fra området.
Når kunden kommer til oss for å bygge sitt nye hjem, får de et møte med våre arkitekter hvor vi tegner opp, justerer og tilpasser huset slik at det blir skreddersydd til den enkeltes behov og ønsker.

Ved å bruke et lokalt firma som Nordbohus Asker og Bærum får du som kunde et byggefirma som jobber aktivt for å bidra med økt arbeid til ditt lokalsamfunn.
Vi satser hardt på lærlinger, og rekrutterer stadig lærlinger fra de lokale videregående skolene i området. Her får de tett oppfølging hele veien, og alle våre lærlinger tar fagbrev, - og fortsetter i jobben etter lærlingetiden. Hos oss har alle håndverkere fagbrev, og alle i ledelsen har mesterbrev. Vi er opptatt av solid yrkeskompetanse, og oppfordrer alle våre ansatte til å ta kurs som gjør dem bedre og tryggere i faget. Vi har en ambisjon om å fortsette og vokse i området, og jobber stadig med å utvide og utvikle oss som utbygger. Hos oss skal du få hus som er bygd for å vare.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan realisere dine boligplaner!

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
Miljøfyrtårn
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?