Hopp til hovedinnhold

Nordbohus Alta

Nordbohus Alta startet som entreprenørselskapet SB2 Utvikling i 2007. I starten av 2023 ble det dannet en egen avdeling som ble kalt Nordbohus Alta. Vi har fortsatt de samme kompetente håndverkerne, men med nye snekkerbukser, vernehjelm og flere fordeler – for oss og for kunden.

Om oss

Som en del av Nordbohus kan vi i større grad gi våre kunder muligheten til å skape sitt drømmehjem. Huskatalogen og nærheten til våre underleverandører og samarbeidspartnere sørger for god tilgang på materialer og gunstige innkjøpspriser.

Vi bygger lokale verdier

Med lang fartstid i bransjen har vi realisert mange byggeprosjekter - både i privat og offentlig regi. Det kan være mange fallgruver i små og større prosjekter, og dette har lært oss å se løsninger. Vi er klar for å være din byggmester nå og i fremtiden.

Alta har hatt over gjennomsnittlig god boligutvikling sammenlignet med landsbasis. Kombinasjonen av vår erfaring med byggdetaljer, og Nordbohus sin kvalitetssikret huskatalog, gjør at vi kan realisere enda flere boligdrømmer. Ønsker du å etablere deg i regionen med tomt og enebolig, må du ikke være redd for å ta kontakt for råd og tips. Har du andre byggeplaner som rehabilitering, tilbygg, påbygg eller hytte, har vi også kompetanse og erfaring på disse områdene.

Trenger du boligråd? Ta kontakt

Du må veldig gjerne ta kontakt med oss om du har et stort eller lite prosjekt du vil gi liv til. Sammen med deg skal vi se på mulighetene og finne den beste løsningen for akkurat deg. Vi ønsker at du skal være trygg i prosessen. En rådgivningssamtale er naturligvis helt uforpliktende. Vi ser frem til å møte deg!

Kom gjerne innom vårt kontor i Maurveien 13 på Aronnes, eller ring 918 41 189.

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
Miljøfyrtårn
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?