Hopp til hovedinnhold

Byggmester Ulf Johannessen

Byggmester Ulf Johannessen AS utfører tømreroppdrag for både private, næringslivet og kommunal sektor i Østfold og søndre del av Akershus. Vi har et godt kontaktnett med dyktige samarbeidspartnere og kan derfor påta oss større oppdrag der vi involverer arkitekter og ingeniører.

Byggmester Ulf Johannessen

Vi utfører det meste innen bygg og anlegg for både private, næringslivet og kommunal sektor i Østfold og søndre del av Akershus. Vi har et godt kontaktnett med dyktige samarbeidspartnere og kan derfor påta oss større oppdrag der vi involverer arkitekter og ingeniører.

Våre verdier: kvalitet, punktlighet og lokalt engasjement

Går du med planer om å bygge nytt eller rehabilitere det du allerede har, vil vi veldig gjerne hjelpe deg. Vi er ikke kjent for å være de billigste, men vi er kjent for å levere høy kvalitet til avtalt tid. Vår dedikasjon til håndverk og vårt engasjement for våre kunder er hjørnesteinene i vår bedrift.

Vi kan blant annet bistå med:
  • ferdighus og arkitekttegnede hus
  • næringsbygg
  • hytter
  • totalrehabilitering
  • etterisolering
  • tilbygg og påbygg
  • legging av tak
  • innvendig oppussing
  • energioppgradering
En lokal bidragsyter

Selv om vi nå er en del av Nordbohus, består våre sterke bånd til lokale leverandører og entreprenører. Gjennom mange år har vi funnet de beste samarbeidspartnerne som leverer den kvaliteten vi kan gå god for – og så er det ekstra hyggelig å kunne jobbe med andre lokale aktører.

Vi tar samfunnsansvaret vårt på alvor, og er også stolt sponsor av lokale idrettslag. Det er svært viktig for oss å være en positiv kraft i nærmiljøet vårt.

For en bærekraftig byggeframtid

Bærekraft blir stadig viktigere, og vi er klare til å ta ansvar. Vi er opptatt av å gjøre våre byggeprosesser stadig mer miljøvennlige. Vårt mål er å oppnå Miljøfyrtårn-sertifisering i framtiden.

Kvalitet og lokal tilstedeværelse – siden 1976 og inn i fremtiden

Siden 1976 har vi jobbet for å realisere lokalbefolkningens byggeplaner og boligdrømmer. I 2005 ble selskapet med samme eier endret fra enkeltmannsforetak til aksjeselskap, offisielt etablert som Byggmester Ulf Johannessen AS. I 2023 tok vi et steg videre og ble forhandler hos en av Norges største boligleverandører, Nordbohus.

Vårt mål er enkelt: vi skal fortsette å levere kvalitet og godt håndverk som tjener lokalsamfunnet. Vi er en stolt lokal håndverksbedrift som med Nordbohus i ryggen er godt rustet for fremtiden!

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
Miljøfyrtårn
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?