Hopp til hovedinnhold

Byggmester Arild Andersen AS

Vi leverer boliger av ypperste kvalitet og er en del av Nordbohuskjeden. Vi bygger boliger i Fredrikstad og Hvaler. Kom innom for en hyggelig boligprat!

Byggmester Arild Andersen AS

Byggmester Arild Andersen AS ble etablert i 1978 og ble tilsluttet Nordbohus-kjeden i 2003. Vi har i dag 4 ansatte i administrasjon og 13 faste ansatte tømrere med yrkesstolthet.

Du finner oss i Strykerveien 10, 1658 Torp

Vårt naturlige arbeidsområde er Fredrikstad, Hvaler og Halden.

Vår grunntanke er å levere boliger av ypperste kvalitet bygget av din lokale byggmester, forankret i håndverkstradisjon og fagkunnskap. Vi bygger arkitekttegnede Nordbohus-boliger, andre arkitekttegnede hus og generelle byggeoppdrag. Kom gjerne med din arkitekttegning.

Vi kan hjelpe dere med alt som skal til for å realisere boligdrømmen. Dersom du ikke fant drømmehuset i katalogen så kan vi friste med flere ekstra hus som vi har i vår database. Det er selvsagt fullt mulig å tegne om og endre eneboligene slik at de passer deres ønsker og behov.

Nordbohus har de mest fornøyde kundene:

Kundenes tilfredshet er viktig for oss. Nordbohus ligger i Norges toppen med flest fornøyde eneboligkunder.

Vår bedrift ble kåret til beste Nordbohus forhandler i 2013, 2015, 2017, 2022 og 2023. Ble også Norges beste enkeltbedrift i 2015 og 2023, noe vi er veldig stolte av.

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?