Når du trenger trygghet og kvalitet

Vi forstår at det er mye å tenke på når man har bestemt seg for å flytte tilbake til sine hjemtrakter. Kanskje du ønsker å gi barna dine den oppveksten du selv hadde i kjente omgivelser? Eller kanskje du ønsker å roe ting ned, hoppe av hamsterhjulet? Og så er det alle bekymringer da. Jobbmuligheter, barnehager, skoler, sosiale nettverk, fritidsaktiviteter. Hvordan står det til med dette i Kongsvingerregionen? Og ikke minst hvem skal du velge som samarbeidspartner for husprosjektet ditt?

Nå som du har tatt beslutningen om å flytte hjem så er akkurat det noe av det viktigste du skal ordne - et hjem. 

Hjem bygget med kjærlighet

Hos Nordbohus Kongsvinger er vi ikke bare husbyggere; vi er historiefortellere. Vi vet at ditt hjem er der du skaper minner, deler øyeblikk og bygger livet ditt. Derfor går vi alltid det ekstra skrittet for å lage boliger som er unike, funksjonelle og vakre. Våre hjem er bygget med kjærlighet, og vårt mål er å gi deg den boligen du alltid har drømt om.

Bilde av ansatte i Nordbohus Kongsvinger 2023
Ansatte i Nordbohus Kongsvinger 2023


Erfaring og pålitelighet du kan stole på

Skjønte det måtte bli Nordbohus som bygde hjemmet etter første møtet. 

Våre ansatte er selve ryggraden i Nordbohus Kongsvinger. Du kan stole på at vi har sett og løst alle slags utfordringer som kan oppstå underveis i byggeprosessen, og vi vet at det er detaljene som gjør forskjellen. Dette er grunnen til at kundene våre føler seg trygge når de bygger med oss. 

Bilde av hustype Orion i Gullbekkbakken i Kongsvinger
Hustype Orion i Gullbekkbakken i Kongsvinger.  Lyst til å ta en kikk inne? Klikk her.


30 år

I 2024 feirer vi vårt 30-årsjubileum! Dette er tre tiår med dedikasjon, og forpliktelse til å skape drømmehjem for våre kunder. Vi har lært, vokst og utviklet oss gjennom årene, og denne erfaringen gjenspeiles i hvert hjem vi bygger. Å nå denne milepælen er en bekreftelse på vår forpliktelse til å levere det beste innen boligbygging.

25-åring med 250 års erfaring!

Gjengen i Gullbekkbakken. Ansatte i Nordbohus Kongsvinger
"Eliten på graniten" - gjengen som jobbet i Gullbekkbakken i Kongsvinger, 2020, med "Gladsnekkeren" skjært ut i bakgrunnen.


Kom innom vår stand på Rebel i Oslo 22. november og møt noen av oss som jobber i Nordbohus Kongsvinger. Vi forteller deg gjerne vår historie, og hører mer enn gjerne din. Sammen finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg med å skape ditt drømmehjem.

Det grønne hjertet

Hils på Hjert! En helt vanlig fyr med en liten søt familie, litt for liten leilighet, alt for lite tid og litt for lite energi. Hvordan skal han klare å komme s