Hopp til hovedinnhold
Hus under renovering

Vi renoverer din bolig innvendig og utvendig

Det er mange fordeler med boligrenovering, og vi i Wari Hus gjør gjerne jobben for deg! Enten du ønsker nytt tilbygg, påbygg, ombygging, skifte av takstein, bordkledning og vinduer, eller oppussing av kjøkken og baderom, har vi kompetanse til å levere best mulig kvalitet. Med dine ønsker i bakhodet blir det bygget for å vare.

Fordelene med renovering

Du beholder tomt og utsikt

I fylket vi bor i er det mange eldre hus med unike tomter. Det fine med renovering er at du får beholde tomten og utsikten. Selve boligen og hytten kan alltid gjøres noe med – enten den trenger å utvides, endre planløsning eller restaureres fra grunnen av.

Spre utgiftene

Et kvalitetsstempel for oss er når kunden kommer tilbake og ønsker flere leveranser. Da vet vi at vi har gjort noe riktig. Noen velger også bevisst å planlegge renoveringen over flere år. Ønsker du å ta første etasje av boligen et år, så kan vi gjerne komme tilbake et par år senere for å ta andre etasje. Dette er helt opp til deg, og noe mange gjør for å fordele den investeringen det er å renovere boligen.

Energibesparende tiltak

En av de største grunnene til at mange velger å renovere boligen, er for å få alle de energibesparende fordelene. Du kan gjøre gode og enkle grep som ikke koster all verden for at boligen skal bli mindre energikrevende. Dette kan være svært lønnsomt på lang sikt.

Mange kjøper gjerne et eldre hus fordi de liker tomten eller vil bo i området. Eldre hus mangler ofte god isolering, og derfor pleier vi å foreslå bytte av vinduer og etterisolering for å få ned boligens energiforbruk. Denne enkle oppgraderingen vil være svært lønnsomt på lang sikt - spesielt med dagens strømpriser, Arve Wroldsen, daglig leder i Wari Hus.

Du kan også ta i bruk NorDan sin klimakalkulator for å få et anslag på hvor mye som kan spares ved å skifte dører og vinduer akkurat der du bor. Enova har statistikk som viser at gamle vinduer står for bortimot 40 % av varmetapet i boliger. Her er det mye å spare! Vi hjelper deg gjerne å finne ut hva som er lønnsomt for deg og din bolig.

Renovering av hytte

Lang fartstid med renovering av baderom

Jakob hos oss er en mester i renovering av baderom, og vi har nesten mistet tellingen på hvor mange renoveringer han har gjort. Det er med god grunn at dette er en av de mest forespurte tjenestene innen renovering hos oss. Kjøper du en litt eldre bolig, er baderommet ofte et av de rommene i huset som trenger oppgradering først.

Et bad under renoveringEt nyoppusset baderom

Usikker på om du bør rive eller renovere?

Mange av kundene som henvender seg til oss er usikre på om de bør beholde boligen eller rive den til grunnen. Det forstår vi veldig godt! Det er mange fordeler og ulemper som skal veies opp mot hverandre, og vi er her for å gi deg våre profesjonelle råd. Vi ønsker at du skal være sikker på valgene du tar. Er du egentlig fornøyd med den opprinnelige boligen, men ønsker å gjøre små eller større inngrep, kan renovering absolutt være lønnsomt.

Ønsker du å renovere boligen?

Vi hjelper deg med små og store renoveringsjobber.

Kontakt daglig leder, Arve Wroldsen, for en hyggelig og uforpliktende prat.

mobil: 48 88 88 80

e-post: arve.wroldsen@nordbohus.no

Arve Wroldsen, daglig leder i Wari Hus