Hopp til hovedinnhold

Unik og individuelt tilpasset deg og ditt liv - arkitekttegnet bolig

Hvis du ønsker en bolig som er unik og individuelt tilpasset deg og ditt liv, får du den beste hjelp og rådgivning hos Nordbohus Asker og Bærum. De har bygget hundrevis av tilpassede boliger til fornøyde kunder i flere år, og vet hvordan huset ditt skal bygges for akkurat deg.

En kopp kaffe, noen tegninger og en god samtale

Har du drømmen på plass, og visjoner for hvordan din nye bolig skal bli? Start reisen din med et besøk på kontoret til daglig leder og tømrermester Bendik Hoff. Han vet hva som fungerer i praksis, og forteller;

- I Nordbohus Asker og Bærum har vi lang erfaring med hvordan man best tilpasser et ønsket hus til en tomt av ulik art. Noen tomter er flate, skrå eller små, og da gjelder det å best utnytte startgrunnlaget man har, sier Bendik.

Katalogen et godt grunnlag for inspirasjon

Bendik Hoff forteller videre at alle boliger i Nordbohus sin huskatalog kan tilpasses til personlige ønsker og krav. Ønsker du å tegne hus fra bunnen av, er dette også en mulighet som mange benytter seg av når de oppdager at de kan gjøre dette.

- Vi passer på å minne kunder om at vi ikke bare bygger standardboliger, vi tegner også fra bunnen av. En kunde hadde sett seg ut et hus fra katalogen, men så viste jeg de et annet hus som passet bedre til deres tomt, men samtidig ivaretok deres personlige ønsker. Da ombestemte de seg, og ville tegne huset sitt fra bunnen av, forteller Bendik.

Tett samarbeid med Mestergruppen Arkitekter

For å sørge for at alle arkitektoniske krav og justeringer blir ivaretatt, samarbeider Bendik Hoff og teamet i Nordbohus Asker og Bærum med eksperter og arkitekter fra Mestergruppen Arkitekter:

- Da ser vi sammen på reguleringer og muligheter ved tomten, solforhold, utsikt og utearealer, forteller Bendik.

- Vi tar deretter et møte med oss, kunde og arkitekt. Der rådgir jeg rundt eventuelle tekniske utfordringer eller hensyn som må taes, og arkitekt graver litt dypere ned i informasjonen fra kunden, og stiller spørsmålet: hvem er dere, og hva trenger dere? sier Bendik.

Boligen Nova bygget på skråtomt i Asker

Huset ditt skal bygges for deg

Mange kunder blir ofte veldig godt kjent med seg selv når de skal bygge bolig. En slik prosess tydeliggjør fokusområder vedrørende interesser, hvem du er, hvordan du liker å slappe av, og hvordan du fyller huset ditt med liv og aktivitet. Derfor er det viktig for arkitekten å finne ut litt mer om deg og dere i starten av prosessen.

- Alle våre kunder har forskjellige behov og ønsker, og da prøver vi å bli godt kjent med de for å rådgi på best mulig måte. For eksempel kan vår kunde være et ungt par som er presset på budsjett. Kan det da være en god løsning for de å bygge hybel til utleie for ekstra inntekt? Eller en familie i etableringsfasen vil kanskje ha en hjem som er tilpasset barn og ungdom. Godt voksne mennesker vil på den andre siden kanskje ha en bolig som består av kun ett plan, eller som har heis eller bred trapp.

Individuelle boliger for deg

- Uansett hva du ønsker deg, så er vår lange erfaring noe som kommer våre kunder til gode, og som gjør at vi stolt gang på gang kan presentere praktfulle boliger som er like individuelle som beboerne, avslutter Bendik.

Kontakt oss i dag for å starte tegningen av din nye bolig