Hopp til hovedinnhold
Et moderne hus på ett plan med store vinduer i front

Små tomter - store gleder!

En liten tomt trenger ikke å være begrensende for husdrømmen din. Hos Bernhard Olsen AS kan du få hjelp til å bygge et arealeffektivt drømmehus som er perfekt for din tomt.

Dagens eneboligtomter blir stadig mindre, og det er nå helt vanlig at vi bygger eneboliger på tomter som er under 500kvm. Noen velger å kjøpe huset slik det er designet, andre gjør unike tilpasninger. Alle våre hus kan tilpasses din tomt og dine behov – hvordan vil du bo?

Som inspirasjon har vi lagd en brosjyre som er spesialtilpasset kjærligheten til hus for små tomter. Alle husene i brosjyren er designet med ordet «praktisk» som ledestjerne, og er bygd slik at du får alt på ett plan.

I brosjyren blir du kjent med blant andre huset «Heim» - en nydelig enebolig med åpen himling og store vindusflater, perfekt for deg som er glad i dagslyset. Eller hva med «Livlig» - et hus som er som skapt for deg som ønsker en flytende overgang mellom stue og uteplassen, og som liker naturen tett på.

Finn inspirasjon til ditt drømmehus!

Vennligst oppgi fullt navn, telefonnummer, adresse, evt. byggekommune og om du har egen tomt når du bestiller brosjyren per mail hos bjarne.nyrud@nordbohus.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Relaterte artikler