Hopp til hovedinnhold

Råbygg – for deg som ønsker å gjøre litt selv

Hos oss er råbygg en ferdig utvendig bolig med vinduer, kledning og takstein eller taktekking. Alt av innvendig arbeid som isolasjon, tekniske installasjoner, overflatebehandling og innredning utføres av deg.

Et godt alternativ for den nevenyttige

Velger du et råbygg, vil du kunne overta boligen og starte på det innvendige arbeidet, uten å bekymre deg for vær og vind. Ved råbygg begrenses arbeidet som skal utføres av kunden til innvendig arbeid, og prosjektet blir dermed overkommelig.

Vi anbefaler råbygg til kunder som er nevenyttige eller som jobber innenfor bygg og som ønsker å bruke sin kompetanse til å skape sitt hjem.

VICTORIA SKILLE TANGEN, SALGS- OG MARKEDSKOORDINATOR I NORDBOHUS MODUM

Du velger hva du vil gjøre selv

I dialog med deg som kunde, tilpasser vi arbeidet ut ifra hva du selv ønsker å gjøre. Vi kan for eksempel ta på oss arbeid på våtrom, eller være behjelpelig med å finne samarbeidspartnere som tar på seg jobber du selv ikke er faglært til å utføre. Dette gjelder også flislegging, rørleggerarbeid, elektrikerarbeid og andre jobber som krever spesiell fagkompetanse.

Gjør dine egne tilpasninger

Vi tilbyr råbygg på alle husene i huskatalogen vår. Våre arkitekter kan også tegne råbygget fra bunnen av. Dersom du velger et råbygg, kan du gjøre de samme tilpasningene som når du velger en nøkkelferdig enebolig. Gjør om på planløsningen, tegn huset større eller mindre, eller flytt stuen til en annen etasje. Vi tilpasser etter dine ønsker. Her er det bare fantasien – og de byggtekniske kravene – som setter grensene.

Greit å vite om råbygg

  • Å sette opp ett råbygg gir deg mulighet til å spare inn blant annet tømrerkostnader.
  • Om ønskelig kan vi tilby materialpakke innvendig.
  • Vi har byggeledelse fram til råbygget er ferdigstilt. Videre kan du velge å leie inn byggeledelse for resten av prosjektet.
  • Et råbygg har ingen fast pris, da leveransen alltid tilpasses kundens kompetanse, kapasitet og ønsker.

Motta et tilbud på råbygg

Vi kan gi et uforpliktende pristilbud etter vi har pratet med deg, tatt en gjennomgang av dine tegninger og fått oversikt over hvilken leveranse du ønsker. Dersom du ikke har tegningene klare, bistår vi gjerne med utarbeidelse av disse.