Hopp til hovedinnhold
Bilde av et vaskerom

Premium ventilasjon

Nordbohus anbefaler Systemair. Med balansert ventilasjon fra Systemair tilføres boligen filtrert frisk luft gjennom hele året. Det gir et sunt og godt inneklima, som gjenspeiler seg i trivsel og velvære for deg som bruker boligen.

Ren inneluft

Filtrene i ventilasjonsaggregatet renser uteluften for partikler før den tilføres boligen. Dette gjør at du kan puste i ren, frisk luft hele døgnet og nyte et sunt og godt inneklima.

Trekkfri ventilering

Balansert ventilasjon tilfører den friske uteluften trekkfritt via tilluftsventiler i himling eller vegg. Dermed unngås dårlig komfort som følge av trekk og store temperaturforskjeller som ofte oppstår ved lufting via vindu eller ytterveggsventiler.

Energisparing

Ved tradisjonell ventilering slippes den varme inneluften ut av vinduet eller ytterveggsventiler, samtidig som det brukes masse energi på å varme opp den kalde, friske tilluften. Med balansert ventilasjon fra Systemair, blir energien i den brukte avtrekksluften gjenvunnet og benyttet til å forvarme den nye, friske luften som tilføres boligen. På denne måten kan du nyte frisk luft samtidig som du sparer energi og penger.

Lekkert kjøkken i mørk tre

Relaterte artikler