Hopp til hovedinnhold
Eneboligen Praktisk

Ny enebolig Praktisk - en konkurrent til leilighet

Eneboligen Praktisk er som navnet tilsier, svært praktisk. Med sine svært effektive 72 kvm. oppleves den som en mye større enebolig, med mange fine kvaliteter.

Boligen ble utviklet av en av våre forhandlere, Nordbohus Modum, for å møte markedets etterspørsel. Mange ønsket en liten enebolig, i stedet for en leilighet. Eneboligen Praktisk er nettopp det, en leilighet i enebolig-drakt!

Det er mange spennende egenskaper ved eneboligen Praktisk

- Alle rom på en etasje gjør at boligen er enkel å bo i uten trapper, og enkel å vedlikeholde. Her kan du male mesteparten av huset med med to trinn i stigen.

Romslig inngangsparti

- En romslig gang med god plass til garderobe

Overbygd terrasse

- Overbygd terrasse gjør at både møbler og folk sitter tørt selv om det er litt duskregn i lufta

Åpen løsning mellom stue og kjøkken

- Åpen løsning mellom stue og kjøkken gir en luftig og romslig følelse, og når døren til den overbygde terrassen er åpen så oppleves arealet enda større.

Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler for nærmere informasjon og priser. 

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Drømmer du om å bygge ditt eget hjem, men er bekymret for kostnadene? Fra smart planlegging til valg av husmodell og innredning – oppdag hvordan du kan skape ditt drømmehjem uten å tømme hele bankkontoen.