Hopp til hovedinnhold
En mann og en dame sitter i en stue i en grå stue med store vinduer

Kjøpte ny enebolig i populære Årølia i Molde

Den nybygde eneboligen i Årølia i Molde fanget oppmerksomheten til Kenneth Lågeide og hans samboer Malene Waage Skår da de var på jakt etter ny enebolig. De ønsket seg et helt nytt hus med sentral beliggenhet, og det fant de.

Høsten 2019 flyttet Kenneth og Malene inn i drømmeboligen. Boligen ligger på en høyde og har den lett gjenkjennelige Møre Royal-bordkledningen. Noe Kenneth er svært fornøyd med.
– Det at huset var kledd i Møre Royal gjør at huset ikke har behov for å males de første årene, noe jeg så på som et stort pluss, forteller han.

Et mørkebrunt hus over to etasjer med snø på taket

I tillegg til at huset har et fint og moderne design, har huset også gode romløsninger.
– Vi liker godt hvordan kjøkkenløsningen er, det er også et pluss at det er høyt under taket på stuen. Dette gir en følelse av at rommet er større, enn om taket skulle hatt vanlig takhøyde. Vi liker også baderomsløsningene svært godt, sier Kenneth.

Et baderom med grå fliser og hvit vask

Kort vei til det meste

For en småbarnsfamilie er det ideelt med kort vei butikker og barnehage.
– Vi liker området huset er satt opp, og ikke minst at det er kort vei til både barnehage og nærbutikk. Det er også planlagt at det skal bygges en barneskole like ved, forteller han.

De største fordelene med huset

Det er ingen tvil om at minimalt med vedlikehold var i fokus hos Kenneth.
– De største fordelene med huset var helt klart at det er minimalt med vedlikehold pga bordkledningen på huset i tillegg til at huset var helt nytt da vi flyttet inn i 2019, sier han.

Fokusområder for ny bolig

Alle har kriterier for hva et huset skal ha. Dette hadde også Kenneth og Malene.
– Når vi var på husjakt hadde vi satt oss noen kriterier. Det første vi tenkte på var så klart pris, deretter ønsket vi at huset skulle være nytt og at det var lite vedlikehold som var påkrevd. Vi hadde også et stort ønske om at huset skulle være moderne og helt nytt.

Spisestue med seks svarte stoler

Hvordan var det å flytte inn i et helt nytt hus, hvor alle valg allerede var tatt?

– Rommene i huset er malt med tidløse og jordlige farger. Kjøkkenløsningen synes vi var tøff, det samme gjelder baderomsløsningene. I ettertid har vi tekst at det kunne vært gjort noen endringer på badet i 1. etasje, men ellers er vi veldig fornøyde med huset fra GH-Bolig Nordbohus, avslutter Kenneth.

Er du interessert i ny bolig? Ta kontakt med oss i Nordbohus GH-Bolig eller se vårt utvalg av eneboliger og tomannsboliger her

Relaterte artikler