Hopp til hovedinnhold
HTH Kjøkken

Nordbohus anbefaler HTH Kjøkken

Nordbohus har samarbeidet meget godt med HTH i mange år. De vet at våre kunder drømmer om sitt optimale kjøkken, og HTH gjør den drømmen levende.

Du har en drøm. Vi gjør den levende

Det er mange ting å tenke på når du skal realisere drømmen om et nytt kjøkken. Og sånn skal det også være. Hver eneste detalj er viktig. Men det betyr ikke at du selv skal ha kontroll på alt.

Det er derfor at vi hos HTH har Norges mest dedikerte kjøkkeneksperter. Kompetent hjelp og engasjert rådgivning er grunnelementene hver gang et HTH-kjøkken skapes. For oss er det viktigste at du får det riktige kjøkkenet.

Velkommen til HTH

  • Vi har produsert danske kvalitetskjøkken i mer enn 50 år.
  • Vårt store utvalg gir utallige muligheter i alle prisklasser.
  • Vi setter sammen skapene dine på fabrikken, og vi leverer med egne sjåfører som bærer kjøkkenet ditt helt inn i huset.
  • Montørene våre har montert flere kjøkken enn noe annet dansk kjøkkenmerke.

Kjøkkendesign for enhver smak

Når du velger et kjøkken fra HTH, får du ikke bare et nytt kjøkken, men et gjennomtenkt konsept basert på bærekraftige verdier, innovativt design og eminent service.

Harmony dark høyskap fra HTH

I dette lekre skapet er det noe for enhver smak. Harmony dark høyskap fra HTH.

Nytt kjøkken med wow-effekt

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt, hvor det moderne livet leves. Vår lidenskap er å utvikle kjøkkendesign med en wow-effekt, som gjør en forskjell hver gang du bruker kjøkkenet, og som du vil elske å vise frem til gjestene dine.

Nordic spirit fra HTH

Ulike fronter i ulike materialer skaper dynamikk, kontrast og et kjøkken som sier wow! Nordic spirit fra HTH.

Håndtaksløst kjøkkenstil

Et håndtaksløst kjøkken er innbegrepet av kjøkkenkjærlighet som holder. Det stilrene utseendet har blitt en klassiker i dansk design, og med HTHs unike VH-7 spor for grep har du utallige muligheter for å gjøre kjøkkenet ditt personlig.

Kjøkkenøy Focus fra HTH

Elegant uten håndtak,og samtidig funksjonelt. Focus fra HTH.

VH-7 Concept er bygget opp rundt et sett lekre og funksjonelle spor for grep, som gir det håndtaksløse kjøkkenet et helt spesielt designuttrykk med slanke, vertikale linjer og horisontale linjer. Med de unike sporene for grep slipper du å frese inn i døren, noe som er vanlig for andre håndtaksløse kjøkken.

VH-7 Concept gir kjøkkenet en minimalistisk look med elegante linjer og et godt grep om døren.

Modellen Focus - kjøkkenøy

Stramt og elegant fra HTH. Modellen Focus.

Hvit kvadrat

Finn din nærmeste Nordbohus forhandler

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Drømmer du om å bygge ditt eget hjem, men er bekymret for kostnadene? Fra smart planlegging til valg av husmodell og innredning – oppdag hvordan du kan skape ditt drømmehjem uten å tømme hele bankkontoen.