Hopp til hovedinnhold
KTI plakat 2022

Mange tilfredse kunder med ny enebolig i Skien

Hvert år gjennomfører Prognosesenteret en undersøkelse av kundetilfredshet for eneboligleverandører. For 2022 havnet to av våre forhandlere blant topp 10 – begge med en kundetilfredshetsscore på hele 87/100. Vi gratulerer til PEAB Nordbohus Skien og Byggmester Arild Andersen!

PEAB Nordbohus Skien er en av våre erfarne forhandlere i Vestfold og Telemark. De har en egen boligavdeling med spisskompetanse på å bygge eneboliger for privatpersoner. Salgs- og avdelingsleder Thomas Høiseth synes det er svært gledelig at de scorer så høyt på kundetilfredshet:

Det er jo utrolig hyggelig og vi tar det som en anerkjennelse på at det vi driver med er riktig. Samtidig erkjenner vi at man alltid kan gjøre ting enda bedre, og det har vi fått motivasjon til nå.

Thomas har også noen tanker om hva det kommer av:

Vi jobber med tydelighet og tidlig forventningsavklaring mellom oss og kjøper. Vårt mest brukte spørsmål til kundene i salgsfasen er ‘hva er viktig for deg?’ Vi har et ekstra fokus på trygghet. Alle kunder skal føle at det er trygt og forutsigbart å bygge hus med oss, forteller Thomas.
Bilde av 4 stk Peab ansatteHele avdelingen hos PeabKTI plassering 2022