Hopp til hovedinnhold
Bad med blå fliser og Litex membransystem

Litex Membransystemer - Det ultimate valget for effektivitet og kvalitet!

Badet er et av husets aller viktigste rom, et mye brukt velværerom. Det skal være trygt og tett, og man skal føle seg helt sikker på at vegger, gulv og bakenforliggende konstruksjoner er beskyttet mot vann og fukt. Er det ett sted du ikke ønsker å ta sjanser, er det med dette rommet. Konsekvensene av dårlig utført arbeid kan påføre store kostnader. Med Litex får du 25 års produktgaranti.

Litex Membransystemer er løsningen du har ventet på for å spare tid, penger og frustrasjon når det gjelder membranlegging. Vår norskproduserte patenterte teknologi gir deg ikke bare pålitelig damptetthet og holdbarhet, men også en raskere og enklere installasjonsprosess. Med en tradisjonell løsning starter x antall dager med membranarbeid når platelaget er montert. Når du til sammenligning skrur opp en Litex membranplate og har brukt noen minutter med selvklebende tape på skjøtene, så er platene klar for flislegging!

Vår innovative Litex Membranplate er designet for å gjøre jobben enklere for både proffer og forbrukere. Med dokumentert levetid på 60 år, eliminering av behovet for smøremembran, og enkel monteringsteknikk, er det den ultimate løsningen for ethvert våtromsprosjekt.

Med Litex Membransystemer kan du være opptil ti ganger raskere enn med tradisjonelle metoder. Dette betyr lavere kostnader for deg, samtidig som du får et produkt av høy kvalitet og holdbarhet.

Litexplater

Ikke bare sparer du tid og penger med Litex Membransystemer, men du støtter også miljøvennlig produksjon med bærekraftige råvarer fra Norge og Norden. Velg Litex for å oppnå suksess i ditt neste prosjekt.

Hvorfor velge Litex?

  • Lett – Litex membranplate 13 mm veier bare 1,8 kg. Dette gjør frakt, håndtering og montering til en lek.
  • Tett – Litex membranplater har uslåelige egenskaper. Med en damptetthet på 7800 Sd-meter, leverer Litex kvalitet som er 780 ganger over kravet i Norge
  • Alle underlag – Platene kan monteres på alle underlag og er både sterke og fleksible. De er godkjente for bruk på både vegg og gulv, og passer også perfekt til innbygging og konstruksjoner. Litex Membranplate kan også kombineres med våre gulvløsninger; Litex Banemembran og Litex Membranduk.

Les mer på www.litex.no

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Drømmer du om å bygge ditt eget hjem, men er bekymret for kostnadene? Fra smart planlegging til valg av husmodell og innredning – oppdag hvordan du kan skape ditt drømmehjem uten å tømme hele bankkontoen.